“Middag for 4”

Kjøkken: Gastropub
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Vi bestilte både rein, lam og tørrfisk.
Alle rettene innfridde.
Til forrett bestilte vi røkt hval, konge krabbe og kveite.
Til dessert bestilte vi multeis.

Takk, 755oddj

Anmeldt 14. desember 2018

Sulten og klar for lunsj.
Det var jule-lunsjbuffet, men jeg hadde ikke lyst på julemat.
Ble hamburger og kylling-sandwich til oss 2.
Brent burgerbrød og lite mat for oss begge. ingen ble mette.
Brød til sandwich seigt.
Selve burgeren var ok, men liten.
Og dette til ca 200 pr. person uten drikke. Henger ikke sammen når man kan gå en etasje opp og bli mettere for langt mindre penger.
Hyggelig betjening og greie lokaler (litt mye støy). Frister ikke til nytt besøk

Takk, KarlE297
Anmeldt 11. november 2018

Hyggelig, rolig, utmerket service -"ekte" blid og oppmerksom kelner. Middagen, lammeskank, enkel, men smakfull og pent anrettet. Desserten med multer pluss mange andre ingredienser, veldig smakfull!

Takk, Ivar S
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Utrolig velsmakende mat i trivelige omgivelser. Svært hyggelig betjening. Prisene snakker vi ikke så høyt om.

Takk, KetilHveding
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Vi skulle feire min søsters fødselsdag og fikk en fantastisk opplevelse. Nydelig kongekrabbe og grillet tørrfisk. Vi nød! Dette er i Alta og vi må tilbake til Oslo. Vi overveier å komme tilbake for å besøke denne restauranten. Super kelner også. Til slutt fikk søster dessert med stjerneskudd. Vi er veldig fornøyd!

1  Takk, audlk

Reisende som så på Du Verden Matbar, så også på