Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Suverent - all over ! ”
Anmeldelse av Du Verden Matbar

Du Verden Matbar
Vurdert som nr. 4 av 23 Restauranter i Alta
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Gastropub
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

En ikke helt planlagt middag ble et festmåltid som noteres i fanilie- historie boka ...
Suveren mat, rask servering og ikke minst en servitør som leverte 110%.....

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Andrekjetil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (543)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4448 av 543 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Hvis du er sulten, liker DØDSGOD mat, liker mat-finnesse, liker et supert utvalg av mat fra vest til øst i verden, liker å bli mett, liker masse forskjellige nydelige smaker i munnen, er vant til å drikke god vin og har lyst til å ta familien med på en skikkelig god og real middag, er dette virkelig restauranten for deg!! I tillegg får man super service av servitørene. Tusen takk for en herlig burger, vil definitivt anbefale til dere andre

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 970pederj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Denne restauranten har kjempegod mat. Anbefaler å ta lunsj eller middag her. De har inngang fra senteret og fra gågaten. Anbefaler tapas dersom dere er to eller flere. Mye gode smaker

Dato for besøk: juli 2020
Takk, reiersgard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Grillet kongekrabbe smakte herlig og hyggelige servitører gjorde sitt for å skape en veldig fin restaurantopplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, AGPeders
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Vi hadde reservert bord denne solskinnsdagene i Alta. Bordet som vi hadde sett oss ut og som var notert var opptatt da vi ankom presis klokka 19, men det ordnet seg, og vi fikk et annet hyggelig sted å sitte. Kelneren var både hyggelig, personlig og profesjonell - alt samtidig. Vi bestilte tørrfisk-tapas, grillet hvalbiff og reinsdyrfilet. Alt var nydelig. Retten med hval var helt uforglemmelig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Hanne O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Du Verden Matbar, så også på

 

Har du vært i Du Verden Matbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din