Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat - anbefales!”
Anmeldelse av Du Verden Matbar

Du Verden Matbar
Vurdert som nr. 4 av 23 Restauranter i Alta
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Gastropub
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 24. august 2020

Veldig bra service og lokalene er flotte og freshe. Stor og variert meny, både for voksne og barn. Nydelig mat med det lille ekstra. Virkelig verdt et besøk!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Grethel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (544)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3236 av 544 anmeldelser

Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

To kvelder i Alta, spiste på Du Verden begge. Reserverte bord begge kveldene. Godt tatt i mot og servert av veldig hyggelig betjening. Utmerket service gjennom begge kveldene. Maten er utsøkt, grillet tørrfisk første kvelden og spare ribs andre kveld, Du Verden kan både fisk og kjøtt, nydelig. Gode forretter på menyen men vi komponerte vår egen ved å velge noen retter fra tapas-menyen. Gode viner å velge i. Du Verden i Alta anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 641christerh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Topp service, nydelig mat og vin! Denne restauranten må anbefales. Sjelden bra kelner, med det lille ekstra til oss kunder

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Maryblue50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Servitør Knut var virkelig på hele tiden. Ribbe og Røkt hvalkjøtt til forrtett, Grillet tørrfisk og Kongekrabbe til middag, kaffe, Contreu og portvin til dessert . Kjempedeilig mat, hyggelig atmosfære, topp service Heia du verden i Alta Dere "ruler"

Dato for besøk: august 2020
Takk, Heidi B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Et fantastisk måltid av de beste råvarer. Vi valgte grillet tørrfisk med mye godt tilbehør, uforglemmelig. Servicen var helt topp, god informasjon og en hyggelig kommentar. Vi følte vi ble tatt godt hånd om

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, aaseg2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Du Verden Matbar, så også på

 

Har du vært i Du Verden Matbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din