Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og service”
Anmeldelse av Du Verden Matbar

Du Verden Matbar
Vurdert som nr. 5 av 25 Restauranter i Alta
Kjøkken: Gastropub
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Her spiser jeg Fantastisk mat hver gang jeg er i Alta. Alt fra Tapas til grilla tørrfisk smaker himmelsk. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Trail50066
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (550)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 550 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Jeg bestilte noe skeptisk grillet hvalbiff på servitørs anbefaling. Minner om tidligere spist hvalbiff var ok, men ikke noen matopplevelse jeg så frem til.
Men denne var utrolig god. Mørt kjøtt som smakte veldig godt. Vil virkelig anbefale dette.
Boblevaffel som dersert var også veldig godt

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Jan-Erik Søvik H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021

Vi var her i fjor, og kom tilbake i år 22. juli. Vi hadde bestilt bord på forhånd.
Til forrett spiste vi blåskjell og hval, til hovedrett spiste vi grillet tørrfisk, beef/chips og Reinsdyrfilet - det smakte helt fantastisk! Avsluttet med boblevaffel med vaniljeis = helt nydelig (veldig mektig).
Anbefaler denne restauranten på det varmeste.
Hilsen fra 3 fornøyde gjester

Dato for besøk: juli 2021
Takk, vencheanitab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Alltid fornøyd med mat, service og atmosfære her! Vi drar sjelden andre steder når vi er i alta. Anbefales på det varmeste!!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, iselinknutsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Spiste med gode venner på anbefalt restaurant. Hadde egentlig tenkt på spise reinsdyr-biff (denne var meget god ifølge en annen person), men valgte grillet tørrfisk. Denne var også god og litt uvant for en søring. Koselig restaurant.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, arildth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Du Verden Matbar, så også på

 

Har du vært i Du Verden Matbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.