Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreamsUSD 62
Agoda.comUSD 62
PricelineUSD 62
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (40)
Filtrer anmeldelser
40 resultater
Vurdering fra reisende
12
15
12
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12
15
12
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 40 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Vi har overnattet på Camp Alta flere ganger i hyttene med soverom. Hyttene er jelt standard, begynner å få behov for litt oppgradering. Gode senger.
Camp Alta ligger i grei avstand fra Bossekop, og ved elven.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hcjekk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2019 via mobile enheter

Dette er en grei plass å overnatte for en natt. Sanitæranlegg er helt greit. Plassen er noe rotete uten oppmerkede oppstillingsplasser.
Grei plass å ligge på for et besøk i Alta, eller for å fiske i Alta elva

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Happyfred63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2018

Dårlig standard på hyttene, mugglukt og skjevt gulv. Bilder på nettside, stemmer dårlig overens med de hyttene vi fikk på stedet. Fellesrom var OK. Beliggenheten var også grei, nær Altaelva. Ingen mat å få kjøpt på stedet, ei heller i umiddelbar nærhet.

Romtips: Vi leide 2 hytter. Veldig enkel standard. I den ene hytta, var gulvet helt skjevt, i den andre hytta var den en fæl mugglukt.
Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Reidun B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2015 via mobile enheter

Vi bodde tre netter på CampAlta. Fin lekeplass for ungene, flotte grillmuligheter. Greit kjøkken og helt greie sanitæranlegg. Fin beliggenhet. Nær avstand til severdigheter i Alta. Det ligger tre campingplasser på rekke, dette er den mitterste.

Dato for oppholdet: juli 2015
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 338clausr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2015 via mobile enheter

Bodde 2 netter i forbindelse med ett bryllup.
Campingen har fin beliggenhet like ved elven. Rolig og naturskjønne omgivelser som passer både for familier,fiskere og camping-gjester. Barnevennlig med en fin liten lekeplass. Vi bodde i hytte med 2 soverom,kjøkkenkrok, stue og WC. Rent og god plass til 4 voksne og 2 barn. Enkelt å parkere bil helt inntil hytta. Ca 10 minutter til Alta sentrum med bil. Godt fornøyd med oppholdet.

Dato for oppholdet: juni 2015
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 274kristianl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser