Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig lunsj. Store porsjoner. God kake tilslutt m kaffe kopp hyggelig cafe ”
Anmeldelse av UNO Cafe

UNO Cafe
Vurdert som nr. 7 av 23 Restauranter i Alta
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Deilig lunsj. Store porsjoner. God cafe atmosfære. Rask servering. Og bra Covid-19 regler. Trivelig her

Dato for besøk: august 2020
Takk, ABertheFo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (70)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 70 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020

En 100gr baconburger koster 179,- (kun burger, ikke pom.frites eller noe annet).
Skulle tro kjøttet kom fra ei hellig ku....?
Dyrt og lite mat.
Selv om de har hyggelig betjening, styr unna med mindre du er steinrik og sur på pengene dine.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 701_ysteink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2020

sentral plassert kafe i amfi senteret. Tilbyr lunch kaffe og ellers noe og bite i. God service og etter min smak tilstrekkelig utvalg for en letter lunch eller bare noe å drikke.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, storvika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2019

Her får du mye god mat for pengene, og kaffe i alle mulige varianter. Rask servering og hyggelig betjening.

Dato for besøk: september 2019
Takk, TorJohan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2019 via mobile enheter

Kjedelig mat. Ikke mye smak! Før dyrt! Heldigvis finnes det en superbra kafee rett ved siden av cafe uno! Går heller dit

Dato for besøk: juni 2019
Takk, sakoria
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på UNO Cafe, så også på

 

Har du vært i UNO Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din