Jeg og en venninne bodde i Arctic Dome og denne var helt fantastisk, den hadde privat sauna, bad og stort soverom/stue. Ansatte var tilgjengelig døgnet rundt dersom vi trengte noe, og passet alltid på at alt var i orden. Vi ble kjørt og hentet fra Alta sentrum uten problem. Det var frokost, lunsj og middag hver dag. Blant annet julemiddag siden vi var der i desember og grilling i lavvo. Vi fikk omvisning og informasjon om hele området, og det var flere oppholdsrom vi kunne være i, når som helst. Vi brukte også jacuzzi, som de gjorde klart til oss når vi ønsket.
Det var masse aktiviteter og vi fikk leke masse med hundene som var der. Vi fikk låne klær av Holmen Husky selv om vi hadde med selv, siden det var litt kaldt og for å beskytte egne klær når vi hadde mye kontakt med hundene. Vi var også på sledetur, med med tralle siden det var lite snø. Dette var veldig gøy og ansatte lærte oss hvordan man satte dem i spann og vi fikk prøve selv. Vi lærte også masse om hundekjøring generelt og de ansatte var veldig kunnskapsrike. Vi fikk vite masse om alle hundene, noe som var veldig koselig da vi var sammen med dem og var rundt dem over en hel helg. Det er også mange fine plasser å se nordlyset herfra, og man får låne klær dersom man trenger det uten problem.
Dette er en perfekt tur for alle, og man føler seg svært ivaretatt av de som jobber der. Selv om man kanskje er skeptisk til hunder gjør de ansatte deg trygg, og vi startet helgen med å gå en tur med kun to hunder som var veldig rolige. Anbefales!