Magisk og uforglemmelig

Vi startet turen med å få sele på hundene Rambo, Lobb, Slippers og Alit. Så la vi i vei sammen med... les mer

Anmeldt 4. februar 2023
652maritw
Bergen, Norge
Magisk femdagers sledetur med glade hunder og proffe guider 🤩

Kvalitet, moro og magi fra ende til annen! Vi hadde fem dager med hundesledekjøring fra fjellhytte... les mer

Anmeldt 1. april 2021
Margunn2000
Province of Rome, Italia

Anmeldt 4. april 2019 via mobile enheter

Vi fem opplevde 3 fantastiske dager med veldig flinke ledere med hvert vårt hundespann med 4 snille og arbeidsomme husky hunder. Kvaliteten på opplevelsen var upåklagelig, med super god mat og hyggelig stemning. Vi fikk klare instruksjoner og følte at vi mestret hundekjøringen ganske raskt! Det var veldig gøy å få være med på alt, fra opphogging av frossen hundemat til oppseling og stell av «våre egne» hunder!

Vi har snakket masse om turen etterpå og er alle enige om at det gjerne kan gjøres igjen!! Tusen takk!!

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, Anne-Tine
Anmeldt 10. februar 2019 via mobile enheter

Som del av en langhelg til Alta for å finne nordlyset hadde vi en overnatting hos Traski og Trine. Fantastisk sted! Middagsservering i «spisestua» i huset, og for en nydelig 5-retters! Overnattet i greie men enkle rom; helt greit. Dagen etter var vi med på en kort hundeslede-tur. Fantastiske snille hunder! Nydelig tur med en slede med 4 hunder. Det ga mersmak. Veldig hyggelig folk, ordnet kjøring og alt vi ba om.

Dato for opplevelse: februar 2019
2  Takk, tovel57
Anmeldt 15. januar 2018

ble hentet av hyggelig bemanning, og fraktet til hundene. ble godt kjent med hundene og lærte hvordan vi skulle få på selene og sette hundene fast. Var ute i 6 timer med disse, men en liten pause hvor vi fikk servert suppe og grillet brød på bålet. Fantastisk natur, herlige hunder, og hyggelige folk. dette bør prøves!!!

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, Sarah B
Anmeldt 16. oktober 2017 via mobile enheter

Makan til sted! Og for et hyggelig vertskap 😄
Vi var 12 kollegaer som tilbrakte en full dag. Velkomst med nydelig, hjemmelaget varm fiskesuppe, tur med valper ned til elven, bålkaffe og - til slutt hundekjøring med vogner. Kjempegøy.
Maten er en opplevelse i seg selv. Alt er økologisk og nydelig.
Det blir ikke bedre enn dette 👍

Dato for opplevelse: oktober 2017
1  Takk, Leif Wien J
Anmeldt 10. august 2017 via mobile enheter

Her får du kjøpt kaffe og kaker eller noe varmt om du ønsker. Kortreist. Flotte omgivelser. Håpe t annenhver helg i sesongen eller etter nærmere avtale

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, MonikaR57