Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
Priceline
Go to your Happy Price
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Jens U
Akershus, Norge
Anmeldelse av Båtsfjord Brygge AS
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
eDreams
  • Lol.travel
  • Vio.com
  • ZenHotels.com
0.9 km fra Båtsfjord Brygge AS
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Hamna Wildlife & Arctic Resort #Birdwatching #safari #accomadation #varanger
Booking.com
    0.3 km fra Båtsfjord Brygge AS
    Hotels.com
    Bli belønnet med One Key
    • Expedia.com
      kr 3 933
    17.6 km fra Båtsfjord Brygge AS
    Booking.com
    kr 1 155
    Fullt refunderbart
    • Priceline
    • Agoda.com
    49.7 km fra Båtsfjord Brygge AS
    Booking.com
    kr 1 000
    Fullt refunderbart
    • Agoda.com
      kr 1 000
    50.5 km fra Båtsfjord Brygge AS
    Gratis parkering
    Ildtoppen
    Booking.com
    kr 1 450
    Fullt refunderbart
    • Priceline
      kr 1 450
    • Agoda.com
      kr 1 450
    50.7 km fra Båtsfjord Brygge AS
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Booking.com
    kr 1 720
    Fullt refunderbart
    • Priceline
    • Agoda.com
      kr 1 720
    • Lol.travel
    58.9 km fra Båtsfjord Brygge AS
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Booking.com
    kr 1 095
    Fullt refunderbart
    • Agoda.com
      kr 1 095
    58.8 km fra Båtsfjord Brygge AS
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Booking.com
    kr 1 190
    • Priceline
    • Agoda.com
      kr 1 190
    60.1 km fra Båtsfjord Brygge AS
    Se flere hoteller i Båtsfjord
    Anmeldelser (31)
    Filtrer anmeldelser
    31 resultater
    Vurdering fra reisende
    22
    5
    1
    0
    3
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    22
    5
    1
    0
    3
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    712 av 31 anmeldelser
    Anmeldt 31. desember 2019

    Hyggelig betjening som tok godt i mot oss og en aldeles fremragende service. Hotelleier en mann med god service og hyggelig og hjelpsom,som resten av betjeningen også var.Hadde noe fine dager i Båtsfjord.

    Dato for oppholdet: juli 2019
    Takk, Baadfjordfan
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 18. september 2019 via mobile enheter

    Vi hadde 2 rom for en natt på gjennomreise. Begge rommene var nyoppusset, flott utsikt, gode senger, store bad. Rent overalt.
    God frokost med bra utvalg.
    Restauranten hadde mye godt på menyen. Vi bestilte dagens som var fiskekaker noe vi ikke angret et sekund på, de var nydelige.
    Hyggelig personale.
    Parkering på utsiden.

    Dato for oppholdet: september 2019
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, MElisabeth
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

    Enkelt å finne på brygga i Båtsfjord. Koselig og romslig lokale. Hyggelig betjening informerte og svarte på våre turistspørsmål.
    Menyen var variabel, men må jo ha fisk når vi er i Båtsfjord. Valget ble fish and chips og det angret vi ikke på. Sprø god fisk med sprø chips. God balsamico dressing til frisk og sprø salat.
    En riktig god lunsj i trivelige lokaler.

    Dato for oppholdet: august 2019
    Reisetype: Reiste med venner
    Takk, 2nil
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 3. juli 2019 via mobile enheter

    Båtsfjord Brygge ligger flott til med fin utsikt utover havnen. Her ser en livet med fiskebåter og hurtigruten som kommer og går. Det er også muligheter til å leie egen båt for å prøve seg på havfiske. Vi så en båt som kom inn med mange kilo torsk og sei. Denne ble filetert og klargjort i en flott bu på kaien.
    Vi ankom på ettermiddagen og møtte hyggelige og serviceinnstilte folk i resepsjonen. Vi ble vist vei til et flott og stort rom med utsikt utover havnen. Resepsjonisten anbefalte også en flott tursti på vel 6 km tur retur ut til en fyrlykt. Gå eller kjør opp til idrettshallen og lysløypen og start turen derfra.
    Middagen på kvelden var nydelig. Bestill grillet klippfisk og dere vil ikke angre. Det var bare et fantastisk måltid.
    Resten av kvelden hadde vi i puben i samme bygg. Et koselig sted med mange hyggelige folk.
    Alt dette må bare oppleves!

    Dato for oppholdet: juli 2019
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, 921steinars
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 26. juli 2018

    Fin beliggenhet midt i havna. Flott nyoppusset restaurant i 2.etg. med tunge takbjelker og utsukt over havna. Spennende meny og god mat. Prøvde grillet tørrfisk - og den kan absolutt anbefales!
    Overnattet i stort nyoppusset moderne rom med sjøutsikt og med stort bad. Gode senger!
    Flott god frokost! Gode parkeringsmuligheter og nært til butikker og konditori. Pub i 1.etg. Hyggelig personell. Renslig.
    Anbefales!

    Romtips: Flere av rommene har havutsikt. Rommene er i 2.etg. men det er ikke heis.
    Dato for oppholdet: juli 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, runark2016
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser