Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (23)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Vurdering fra reisende
18
5
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
5
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 23 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Tilbragt helga på hotellet. Stort og koselig rom med stue, bad og soverom. Flott service av eier med god informasjon om plasser i nærområdet. God mat og atmosfære, vi fikk en flott helg. Anbefales

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 757hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Anbefaler dette hotellet på det varmeste! Høy standard på rommet, god plass, trivelig og imøtekommende betjening, perfekt beliggenhet og fint utgangspunkt for turer. Betjeningen er veldig behjelpelig med tips og info om turmål og severdigheter i området.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Runa_Myhrvold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2019 via mobile enheter

Lite men utrolig hyggelig hotell. Meget fine og store rom. Rent og pent med treningsrom og biljardrom. Mye bra utvalg til lunsj og middag. Meget dyktige på kjøkken. Meget høyt service nivå. Kan anbefales. Har også mindre hytter som kan leies. Frokost er helt grei og du finner det som trengs.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 45Thomas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2019

Fint sted beste i Finmark hyggelig betjening god atmosfære service innstilt betjening gode fine værelser. Lurer man på hvorfor teddybjørnen sitter i sengen er det som manager selv sier:"her legger ingen seg alene å sover".

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Baadfjordfan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Anbefaler hotellet på det varmeste. God service, nydelige rom og velsmakende mat i restauranten. Litt lytt mellom rommene og litt mye matlukt i korridorene, men ellers ingen ting å utsette.
Kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, 943elisabethm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser