Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Tarjei B
Kirkenes, Norge
Anmeldelse av Batsfjord Hotell AS
5,0 av 5 boblerAnmeldt 12. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Vio.com
  • ZenHotels.com
0.4 km fra Batsfjord Hotell AS
Gratis Wi-Fi
Restaurant
    0.4 km fra Batsfjord Hotell AS
    Gratis parkering
    Restaurant
    We have two jacuzzi's which we rent out, to make  our guests stay extra enjoyable!
    • Agoda.com
    • eDreams
    • Priceline
    0.6 km fra Batsfjord Hotell AS
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
      0.4 km fra Batsfjord Hotell AS
      Bli belønnet med One Key
      • Booking.com
      • ZenHotels.com
        kr 1 240
      • Hotels.com
      0.0 km fra Batsfjord Hotell AS
      Gratis Wi-Fi
      Restaurant
      kr 1 195
      Fullt refunderbart
      • Agoda.com
        kr 1 195
      • Priceline
      58.7 km fra Batsfjord Hotell AS
      kr 1 350
        59.5 km fra Batsfjord Hotell AS
        Enterance to Little Chili restaurant and hostel
        kr 1 350
        • Agoda.com
          kr 1 350
        • Priceline
        59.5 km fra Batsfjord Hotell AS
        kr 1 390
        • Agoda.com
          kr 1 390
        59.5 km fra Batsfjord Hotell AS
        Gratis Wi-Fi
        Gratis parkering
        kr 1 300
        Fullt refunderbart
        • Agoda.com
          kr 1 300
        61.4 km fra Batsfjord Hotell AS
        Se flere hoteller i Båtsfjord
        Anmeldelser (31)
        Filtrer anmeldelser
        31 resultater
        Vurdering fra reisende
        24
        6
        1
        0
        0
        Type reisende
        Tidsperiode
        SpråkAlle språk
        Flere språk
        Vurdering fra reisende
        24
        6
        1
        0
        0
        Se hva reisende sier:
        Valgte filtre
        Filtrer
        Oppdaterer listen ...
        712 av 31 anmeldelser
        Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

        Tilbragt helga på hotellet. Stort og koselig rom med stue, bad og soverom. Flott service av eier med god informasjon om plasser i nærområdet. God mat og atmosfære, vi fikk en flott helg. Anbefales😉🌷🤩

        Dato for oppholdet: juli 2020
        Reisetype: Reiste som et par
        2  Takk, 757hannes
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

        Anbefaler dette hotellet på det varmeste! Høy standard på rommet, god plass, trivelig og imøtekommende betjening, perfekt beliggenhet og fint utgangspunkt for turer. Betjeningen er veldig behjelpelig med tips og info om turmål og severdigheter i området.

        Dato for oppholdet: juni 2020
        Reisetype: Reiste som et par
        Takk, Runa_Myhrvold
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Anmeldt 13. august 2019 via mobile enheter

        Lite men utrolig hyggelig hotell. Meget fine og store rom. Rent og pent med treningsrom og biljardrom. Mye bra utvalg til lunsj og middag. Meget dyktige på kjøkken. Meget høyt service nivå. Kan anbefales. Har også mindre hytter som kan leies. Frokost er helt grei og du finner det som trengs.

        Dato for oppholdet: august 2019
        Reisetype: Reiste på forretningsreise
        Takk, 45Thomas
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Anmeldt 30. juli 2019

        Fint sted beste i Finmark hyggelig betjening god atmosfære service innstilt betjening gode fine værelser. Lurer man på hvorfor teddybjørnen sitter i sengen er det som manager selv sier:"her legger ingen seg alene å sover".

        Dato for oppholdet: juli 2019
        Reisetype: Reiste på forretningsreise
        Takk, Baadfjordfan
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

        Anbefaler hotellet på det varmeste. God service, nydelige rom og velsmakende mat i restauranten. Litt lytt mellom rommene og litt mye matlukt i korridorene, men ellers ingen ting å utsette.
        Kommer gjerne tilbake

        Dato for oppholdet: juni 2019
        Reisetype: Reiste alene
        Takk, 943elisabethm
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Vis flere anmeldelser