Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
Vio.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Jorgen
Sandvika, Norge
Anmeldelse av Polar Hotel
4,0 av 5 boblerAnmeldt 17. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Vio.com
0.4 km fra Polar Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
We have two jacuzzi's which we rent out, to make  our guests stay extra enjoyable!
Booking.com
  • Priceline
  • eDreams
  • Vio.com
0.9 km fra Polar Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Agoda.com
0.1 km fra Polar Hotel
Gratis parkering
Restaurant
Booking.com
  • Expedia.com
  • Scandic Hotels
    kr 2 000
  • Hotels.com
61.8 km fra Polar Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Veines
Booking.com
  • Official Website
  • Priceline
  • eDreams
16.7 km fra Polar Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Priceline
  • eDreams
  • Lol.travel
59.2 km fra Polar Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
    58.0 km fra Polar Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    getlstd_property_photo
    Expedia.com
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Priceline
    66.4 km fra Polar Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Bugoynes village
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    73.1 km fra Polar Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Båtsfjord
    Anmeldelser (51)
    Filtrer anmeldelser
    51 resultater
    Vurdering fra reisende
    12
    18
    13
    4
    4
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    12
    18
    13
    4
    4
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    49 av 51 anmeldelser
    Anmeldt 1. mai 2018 via mobile enheter

    Hotellet er nyoppusset og veldig fint. Rommene er romslige og fine. Det var rent og pent, og personlet er veldig hyggelige og hjelpsomme 😊 God frokost i en kjempekoselig restaurant, der det blant annet ble servert hjemmelaget brød. Hotellet kan virkelig anbefales for de som måtte trenge ly for natten i fiskeri-hovedstaden Båtsfjord.

    Dato for oppholdet: april 2018
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, KetilN5
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 24. februar 2018

    Jeg har vært her før,og kommer sikkert tilbake;her er det ingen fastsatte tidspunkt for måltid,gjesnten for mat npår de er sultne.
    De ansatte er som en familie og lager bla kongekrabben vi fanger om dagen,til middag om kvelden.Selv om de ikke har verdens største vinkjeller,får vi alltid en mousserende som passer utmerket.
    Et godt samarbeid med lokale næringer som driver bla fotosafari,fiske,nordlysjakt etc;gjør hele opplegget meget enkelt og velfungerende.
    Burde investert i bedre senger;men rom er store,velfungerende bad med dusj og goid gulvvarme.Vi fikk med nystekte vafler til nistepakke når vi dro.

    Romtips: Hotellet er i to etg.,og jeg har ikke funnet heis,så velg rom i 1.etg hvis mye å bære eller vondt i fot!
    Dato for oppholdet: februar 2018
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Sted
      • Rom
      • Service
    1  Takk, 613Knutr613
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 15. september 2017 via mobile enheter

    Hotellet er lett å finne, nyoppusset
    Vi ankom en ettermiddag og ble henvist til mat på en brygge i byen med grillet klippfisk, utmerket mat, men passet jo ikle for de som ønsket er glass vin til maten
    Etter to netter kom vi ikke ut på kongekrabbefiske pga storm, satt alene i spisesal i kveld med godt reinskjøtt
    Drar til Vardø i morgen og tilbake Nåtsfjord søndag til kongekrabbe da solen kommer !
    Dårlig dobbeltseng som hengekøye, fikk ingen varme på badet , og slike ting er meget vesentlig for oss

    Dato for oppholdet: september 2017
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, Knut R
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 28. oktober 2016

    Bruker dette hotellet hver gang jeg er i Båtsfjord på jobb, ok rom, liker at det er varmekabler på badet, varme gode støvler på morgenen. frokost er ok, men kunne vært mer bacon med de stekte eggene, men de har nystekte vafler og god kaffe.

    Dato for oppholdet: oktober 2016
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Sovekvalitet
      • Renslighet
      • Service
    1  Takk, Stig J
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 4. oktober 2016 via mobile enheter

    Trivelig hotell med fint møtelokale og god mat😊

    Service innstilt betjening som fikset og ordnet for oss.

    Rommene kunne nok vært modernisert men det var helt grei standard og renholdet var bra.
    Kan anbefales.

    Dato for oppholdet: oktober 2016
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, 680stigs
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser