Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Agoda.com
Ingen bestillingsgebyrer
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Lars V S
Bergen, Norge
Anmeldelse av Polar Hotel
4,0 av 5 boblerAnmeldt 3. aug. 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
4,0 av 5 boblerSted
4,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
We have two jacuzzi's which we rent out, to make  our guests stay extra enjoyable!
Booking.com
  • Priceline
  • Vio.com
  • eDreams
0.9 km fra Polar Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Destinia.com
    0.1 km fra Polar Hotel
    Expedia.com
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • Scandic Hotels
      kr 1 655
    • Hotels.com
    61.8 km fra Polar Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Veines
    Booking.com
    • Official Website
    • Priceline
    • eDreams
    16.7 km fra Polar Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Booking.com
    • Priceline
    • eDreams
    • Lol.travel
    59.2 km fra Polar Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Booking.com
      58.0 km fra Polar Hotel
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Expedia.com
      Bli belønnet med One Key
      • Booking.com
      • Hotels.com
      • Priceline
      66.4 km fra Polar Hotel
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Bugoynes village
      Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
      73.1 km fra Polar Hotel
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Se flere hoteller i Båtsfjord
      Anmeldelser (51)
      Filtrer anmeldelser
      51 resultater
      Vurdering fra reisende
      12
      18
      13
      4
      4
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      12
      18
      13
      4
      4
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      38 av 51 anmeldelser
      Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

      Polar hotell er et fint lite hotell med fine fasiliteter. God parkering, fin frokost og sentral beliggenhet for safari, fiske eller nordlys observasjoner.
      Kort og godt et fint hotell ut fra prisklassen.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste på forretningsreise
      2  Takk, Jorgen89
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 1. mai 2018 via mobile enheter

      Hotellet er nyoppusset og veldig fint. Rommene er romslige og fine. Det var rent og pent, og personlet er veldig hyggelige og hjelpsomme 😊 God frokost i en kjempekoselig restaurant, der det blant annet ble servert hjemmelaget brød. Hotellet kan virkelig anbefales for de som måtte trenge ly for natten i fiskeri-hovedstaden Båtsfjord.

      Dato for oppholdet: april 2018
      Reisetype: Reiste på forretningsreise
      Takk, KetilN5
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 24. februar 2018

      Jeg har vært her før,og kommer sikkert tilbake;her er det ingen fastsatte tidspunkt for måltid,gjesnten for mat npår de er sultne.
      De ansatte er som en familie og lager bla kongekrabben vi fanger om dagen,til middag om kvelden.Selv om de ikke har verdens største vinkjeller,får vi alltid en mousserende som passer utmerket.
      Et godt samarbeid med lokale næringer som driver bla fotosafari,fiske,nordlysjakt etc;gjør hele opplegget meget enkelt og velfungerende.
      Burde investert i bedre senger;men rom er store,velfungerende bad med dusj og goid gulvvarme.Vi fikk med nystekte vafler til nistepakke når vi dro.

      Romtips: Hotellet er i to etg.,og jeg har ikke funnet heis,så velg rom i 1.etg hvis mye å bære eller vondt i fot!
      Dato for oppholdet: februar 2018
      • Reisetype: Reiste med familie
        • Sted
        • Rom
        • Service
      1  Takk, 613Knutr613
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 15. september 2017 via mobile enheter

      Hotellet er lett å finne, nyoppusset
      Vi ankom en ettermiddag og ble henvist til mat på en brygge i byen med grillet klippfisk, utmerket mat, men passet jo ikle for de som ønsket er glass vin til maten
      Etter to netter kom vi ikke ut på kongekrabbefiske pga storm, satt alene i spisesal i kveld med godt reinskjøtt
      Drar til Vardø i morgen og tilbake Nåtsfjord søndag til kongekrabbe da solen kommer !
      Dårlig dobbeltseng som hengekøye, fikk ingen varme på badet , og slike ting er meget vesentlig for oss

      Dato for oppholdet: september 2017
      Reisetype: Reiste som et par
      Takk, Knut R
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 28. oktober 2016

      Bruker dette hotellet hver gang jeg er i Båtsfjord på jobb, ok rom, liker at det er varmekabler på badet, varme gode støvler på morgenen. frokost er ok, men kunne vært mer bacon med de stekte eggene, men de har nystekte vafler og god kaffe.

      Dato for oppholdet: oktober 2016
      • Reisetype: Reiste på forretningsreise
        • Sovekvalitet
        • Renslighet
        • Service
      1  Takk, Stig J
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Vis flere anmeldelser