Booking.com
Vio.com
SuperTravel
Se alle 9 tilbud
Anmeldt 13. september 2021

Stille og rolig sted. God plass for parkering. Rene og pene rom. Gode senger, med gode dyner. Enkel frokost. Litt tung luft/ rar lukt i ganger og resepsjon, dette var ikke et problem på rommet. Helt greit å overnatte her!

Dato for oppholdet: august 2021
    • Renslighet
Takk, mortencola
Anmeldt 3. august 2020

Dette er et stille og bra hotell som gav god søvnkvalitet. God frokost og greie rom.
Overnattingen var svært rimelig, og jeg fikk god valuta for pengene
Jeg var uheldig og betalte rommet både til Hotels.com og på selve hotellet, men verten ordnet dette greit uten at jeg tapte pengene.
Et godt overnattingssted hvis man skal besøke nordvestre del av Varangerhalvøya!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Renslighet
2  Takk, Lars Vagle S
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Polar hotell er et fint lite hotell med fine fasiliteter. God parkering, fin frokost og sentral beliggenhet for safari, fiske eller nordlys observasjoner.
Kort og godt et fint hotell ut fra prisklassen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, Jorgen89
Anmeldt 1. mai 2018 via mobile enheter

Hotellet er nyoppusset og veldig fint. Rommene er romslige og fine. Det var rent og pent, og personlet er veldig hyggelige og hjelpsomme God frokost i en kjempekoselig restaurant, der det blant annet ble servert hjemmelaget brød. Hotellet kan virkelig anbefales for de som måtte trenge ly for natten i fiskeri-hovedstaden Båtsfjord.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, KetilN5
Anmeldt 24. februar 2018

Jeg har vært her før,og kommer sikkert tilbake;her er det ingen fastsatte tidspunkt for måltid,gjesnten for mat npår de er sultne.
De ansatte er som en familie og lager bla kongekrabben vi fanger om dagen,til middag om kvelden.Selv om de ikke har verdens største vinkjeller,får vi alltid en mousserende som passer utmerket.
Et godt samarbeid med lokale næringer som driver bla fotosafari,fiske,nordlysjakt etc;gjør hele opplegget meget enkelt og velfungerende.
Burde investert i bedre senger;men rom er store,velfungerende bad med dusj og goid gulvvarme.Vi fikk med nystekte vafler til nistepakke når vi dro.

Romtips: Hotellet er i to etg.,og jeg har ikke funnet heis,så velg rom i 1.etg hvis mye å bære eller vondt i fot!
Dato for oppholdet: februar 2018
  • Reisetype: Reiste med familie