Utrolig bra service og hyggelig betjening! Ekstra pluss for mulighet til å forsyne seg med kaffe og te, samt utendørs aktiviteter som sjakk og minigolf. Middagsbuffeten hadde god og variert mat. Vi kommer gjerne igjen!
Dato for oppholdet: september 2018
Spør Andrea M om Bø Hotell
Takk, Andrea M
Helt greitt hotel for en natt. Beliggenheten nær sentrum trekker opp. Rommet var noe gammelt og slitt, og med utsikt utover en noe ustelt bakgård ! Frokosten var god og ble servert i fine lokaler. Bassengområdet ute var flott, spesielt kjekt for dem som reiser med barn !
Dato for oppholdet: august 2018
Spør Sunhome74 om Bø Hotell
1 Takk, Sunhome74
Et enkelt, men meget hyggelig dted å være. Vi fikk en hjertelig velkomst, og ble overrasket da vi oppdaget at vi hadde fått eda bedre rom enn dem vi hadde bestilt.
Hotellet har et pent uteområde med både basseng, minigolf og stor-sjakk yil glede for vår yngste sønn på 7.
Anbefales gjerne!
Dato for oppholdet: august 2018
Spør Harald V om Bø Hotell
2 Takk, Harald V
Vi hadde et veldig hyggelig opphold her i forbindelse med vårt besøk til Bø Sommarland. De ansatte yter utrolig god service, frokosten er god og hotellet og området fremstår rent og ryddig. Vi er strålende fornøyde og kommer garantert tilbake.
Dato for oppholdet: juli 2018
Spør maylenf2018 om Bø Hotell
2 Takk, maylenf2018
Bodde her i forbindelse med besøk i Bø Sommarland. Veldig kjekt hotell med fint uteområde med basseng. God grillbuffet om kvelden med mye god for både liten og stor. Ungen ble også underholdt om kvelden med litt trylleshow. Savnet litt mer utvalg på frokosten, særlig bacon. Eneste grunnen til at hotellet ikke får top score av meg er den høye prisen på rommet. Hadde den vært noe lavere ville vi nok bodd flere netter.
Dato for oppholdet: juli 2018
Spør Bigmc1977 om Bø Hotell