Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 164
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.10.22
Booking.com
USD 150
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.10.22
Hotels.com
USD 164
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.10.22
TravelocityUSD 164
Orbitz.comUSD 164
eDreamsUSD 150
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (139)
Filtrer anmeldelser
139 resultater
Vurdering fra reisende
21
32
39
32
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
21
32
39
32
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 139 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet er utslitt.
Noen rom er pusset opp på budsjett. Dårlig luft på rommet. Ingen ventilasjon. Må lufte med vindu. Mange løse fliser rundt bassenget, rekkverk i trapp ned i basseng falt fra hverandre. Minigolfbane skjev og ødelagt. Gang utenfor rommene var slitt med uisolerte el-kabler hengende ut.
2290 kr for en natt er ran.
Kommer aldri tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 720andersj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Utvendig av hotell bygget er gammelt. Resepsjonen er pusset opp og fin. Enkel resturante i morderne look! Rommene er trange, slitte, utdaterte og varme!! Null lufting uten om vinduer. Badet er preget av 80 tallet med noe enkel oppussing.
I annonsen stod det at de hadde 2 oppvarmende basseng ute! Det stemmer IKKE!!! Det store badebassenget var iskaldt!!! Tingene ute som minigolf er ødelagt og slitt! Ellers ok uteområde. Liten middagsmeny, men pizzaen vi bestilte var NYDELIG!!! Personalet er utrolig hyggelige og hjelpsomme! Å ha med hund hit var null problem. Alt i alt ok opplevelse.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, anineo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. februar 2020

Fint sted å bo før hundeutstilling i Bø. Fikk antagelig rom i gammel del pga jeg hadde hunder med- så slitt bad, men alt fungerte. En oppussing hadde nok gjort susen i den delen også så tepper blir borte. Rent og fint. God frokost.

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, Signe S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Fantastisk buffet i helgene! Variert utvalg av varmretter og nydelig dessert utvalg. Kaffe også inkl. Pr dags dato må dette være det beste stedet å spise i Bø. Hyggelige lokaler.Veldig fornøyde. Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, M-L-J-81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2019 via mobile enheter

Var på kurs/konferanse/samling på dette hotellet. Litt gammel bygningsmasse, men dette kompenserer de for med veldig god mat og utmerket service. Det pleier også å være live musikk der i helgene innimellom og det er et utendørs basseng som kan brukes om sommeren.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Larslonberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser