Laveste priser for ditt opphold
USD 135
Priceline
Agoda.comUSD 148
Se alle 13 tilbud
Anmeldt 1. august 2022

Bra fasiliteter, men noe treg restaurant og gjennomsnittlig pris sammelignet med andre hotell. Bra fasiliteter siden en har basseng, uteservering og underholding for de mindre. Rommen er virker noe gamle, men flott lobby og hyggelig personale

• Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, TFhelle
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Kjekt med basseng og parkering. Rommene var bedre enn forventet, med noen små pirk som dårlig belysning og lite stikkontakter. Sovesofa på junior suiten var helt grusom å ligge i, i alle fall for to personer som den var tiltenkt. Varmt, klamt, trangt, bråkete ved bevegelse, og vi kunne ikke lufte da vi var på gateplan. Viften kunne bare brukes innimellom da vi hadde for få stikkontakter. Sov ikke i det hele tatt i den sengen. Kjekt med tilgang på kaffe hele tiden i lobbyen, både til å ta med og sitte å nyte der. Kjempe dårlige avbestilling og les; endrings-regler. Hvis du har sommerland pakken kan du ikke gjøre en eneste endring fra 7 dager før. Dette er helt elendig i forhold til de andre hotellene og det de tilbyr av muligheter. De sier det er pga parkbilettene, og at en bør velge full flex for denne muligheten, da uten sommerland billetter. Personlig så skjønner jeg ikke problemet, men vit i alle fall om det hvis du skulle ønske å endre noe underveis på reisen eller du har dyr hjemme som kan trenge deg uanmeldt.

1  Takk, W9127XLbonnieb
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Tipp topp hotell med god frokost, rene rom og nye håndklær hver dag. Hyggelig personalet som gir god service.
Badebasseng og utebar med mye godt på menyen.
Vi kommer tilbake neste gang vi skal til Bø! Eneste vi savnet for å gi topp score er egen balkong på rommet.

Takk, Venture741431
Anmeldt 12. mai 2022

Beliggenheten er fornuftig, men prisen er noe høy for det man får igjen. Hotellet er utrolig utdatert, og dog 70-tallssjarm er stilig, er ikke skitne vegg til vegg tepper, smale senger, klønete bad og ingen ventilasjon mye å skryte av. Betjeningen er hyggelig og imøtekommende - intet å utsette, men heller ikke noe forbi det man forventer. Middag besto av pizza og den var både knallhard i bunnen og hadde ALT for mye ost for min smak (mistenker at flere vil ha den oppfatningen). Frokost var hyggelig og god, buffét med det man forventer, fint at den er med i prisen. Restauranten er koslig og mer oppdatert enn resten av huset. Hvis jeg drar til Bø igjen kommer jeg hit igjen hvis jeg ikke finner noe annet.

Dato for oppholdet: mai 2022
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, iselintangen
Anmeldt 21. november 2021 via mobile enheter

Forferdelig hotell som ikke er verdt pengene. Kaldt vann i bassenget, dårlig service i resepsjonen, skitne rom. Dårlig lufte muligheter.
Elendig frokost.
Støy fra alle kanter. Lukter mugg og burde gjennomgå en renovering. Ikke barnevennlig.
Show med med mulighet til å kjøpe rekvisitaer som er kjempe dyre.

Romtips: Undersøk hvordan frokosten er. Trekk evt denne ut av bestillingen og kjøp på butikken. Lite glutenfritt.
Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, grethe b
Ottar Langåsdalen, General Manager på Bø Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2022

Hei! Vi beklager virkelig det intrykket du har av oss, og vi setter pris på din ærlige tilbakemelding. Vi leser alle, og bruker de aktivt i vår utvikling av hotellet.
Med vennlig hilsen Ottar, Bø Hotell