HansFredriksen
Dato for oppholdet: juli 2023
Romtips: Bo her.
Ottar Langåsdalen, Daglig lederBø Hotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 9. juli 2023
Hei! Tusen takk for den flotte anmeldelsen vi har fått :) Vi er så glade for at dere hadde et fint opphold hos oss og fikk glede av bassenget, restauranten og alt det hagen vår har å tilby av aktiviteter. Håper vi kan få mulighet til å ønske dere velkommen igjen ved en senere anledning :)
Sperrud Gård
      3.8 km fra Bø Hotell
        6.6 km fra Bø Hotell
        Se flere hoteller i Bø I Telemark
        Anmeldt 3. juli 2023

Et veldig familievennlig å koselig sted, med god atmosfære. Hagen og bassenget er det beste, koselig med show for barna på kvelden. Deilig grillbuffe i restauranten. Ikke så stort utvalg, med helt super utvalg til barna, alt i alt godt det som var der. Rommet var trangt og knotete og tildeles stusselig. Ingen steder å tørke badetøy, dårlig tørk på rommet / badet. Dårlig løsninger på sengene.
        kanskje litt mindre støy fra tog, lyder og fest med vindu inn mot bassenget.

Dato for oppholdet: juli 2023
        Takk, 19Hanne76
        Ottar Langåsdalen, Daglig leder på Bø Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2023

Heil, og takk for tilbakemeldingen! Vi synes også bassenget, med hagen er det beste :) Og vi har et stort fokus på barn på sommeren med mattilbudet, show og aktiviteter :) Men vi tar med oss både det positive og negative i vårt videre arbeid med produktet. Så håper jeg at vi kanskje kan få mulighet til å ønske dere velkommen igjen ved en senere anledning. Og da kanskje i et større rom ;)

Anmeldt 22. mai 2023

Dette er veldig dårlig. for høy pris for kvaliteten vi fikk. Rommet er ikke verdt pengene! ingen luft, altfor høy priser på maten med lite utvalg. Men alt i alt stemmer det at det er et 3-stjerner hotell. Hyggelig personale og service, vi ankom tidligere enn innsjekk men fikk sjekket inn. Anbefales, men hadde vært fint om de fikset opp i det andre.

• Reisetype: Reiste med venner
        Takk, andrea s
        Anmeldt 29. august 2022

Personalet i resepsjonen var sparsomme på smil og verken hilste eller sa "god morgen" når man passerte resepsjonen. Rommet var varmt som en badstue, her var det satt inn en gulvvifte som ga liten til ingen nytte. Ellers var rommet fint, og frokosten grei.

Takk, Silje H
        Anmeldt 28. august 2022

Skitten på bade dåling lift 5 tv kanaler frokost helt standard ingen og rop hurra for kaffen smakt vann.det prøver er ganske dyrt i forhold til hva man for. Veldig dåling luftkvalitet. Kommer neppe til bakke

Takk, 376esbenn
        Anmeldt 1. august 2022

Bra fasiliteter, men noe treg restaurant og gjennomsnittlig pris sammelignet med andre hotell. Bra fasiliteter siden en har basseng, uteservering og underholding for de mindre. Rommen er virker noe gamle, men flott lobby og hyggelig personale

Dato for oppholdet: juli 2022
        Takk, TFhelle