Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og topp service!”
Anmeldelse av Sum Yee Restaurant & Bar

Sum Yee Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 5 av 13 Restauranter i Bø I Telemark
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. juli 2020

Den "gamle" Kina'n i Bø på nytt sted. Oppgradert meny - nydelig mat. God kaffe. Blid betjening og topp service! Kort ventetid på alt.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, mummimia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (18)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 18 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020

Nydelig mat, god barnemeny og alternativer for den som ikke liker kinesisk mat (og bare er med resten av gjengen).

Dato for besøk: april 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Ekstragavant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening, veldig god mat. Løp og spis Anbefaler husets spesialitet; crispy duck med en veldig god basilikum saus

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 388benmariusl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Famile på 6 valgte dette stedet for middag. Maten var veldig god og porsjonene store. Dette stedet kan virkelig anbefales. Flott service fra personalet og prisen var upåklagelig. Nydelig desserter og kinesisk øl på menyen. Ellers mye tradisjonell kinamat og barnemeny er tilgjengelig.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Knut Erik T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og service Familien var her to kvelder på rad. Anden var helt utsøkt, og det samme var det andre vi bestilte, både middag og dessert. Flere bestilte det samme begge dagene fordi det var så godt Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, Elisebye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sum Yee Restaurant & Bar, så også på

Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
 
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
 

Har du vært i Sum Yee Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din