“Fint lokalet. Veldig god mat. Barnevennlig.”
Anmeldelse av Provence Restaurant

Provence Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 22 Restauranter i Bø I Telemark
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Fint lokalet. Veldig god mat og god service. Barnevennlig. God opplevelse, anbefales videre om du er i Bø som familie og treng ein god plass å ete.

Dato for besøk: august 2020
Takk, linnk2015

Anmeldt 28. juli 2020

Vi var innom en fredag ettermiddag. Fikk hyggelig bord for fire. Da servitør kom med drikkekart og vi sa vi bare ville ha vann ble han tydelig snurt. Sånt går ikke an i 2020! Bestilte to forretter til å dele, og samtidig hovedrett. Forrettene kom ganske raskt på bordet, og smakte godt. Så tok det 35 min før hovedretten kom. Det er iallfall et kvarter for lenge. Det smakte godt, men ikke i stil til sine drøye 300 kroner. Tok også tid etterpå før servitør kom og spurte om vi ville ha dessert, noe vi avslo, og vi fikk betale. Totalopplevelsen ble ikke den beste - en svak 3'er.

Takk, mummimia
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste der, 2 voksne og 2 barn.
God mat, relativt dyrt, men verdt pengene.
Litt kluss med bestillinger, litt lang ventetid på mat, både hos oss og andre, men tenker det er oppstartsproblemer.
God atmosfære, hyggelig personale og alt i alt en god opplevelse😊

1  Takk, Maps365209
Anmeldt 25. juli 2020

Alt stemte! Fra vi kom inn døra til vi dro, kosa vi oss maksimalt. Smilende og imøtekommende servitører, mat i toppklassen, og generelt god stemning! Kommer definitivt tilbake, mange ganger.
Her var det absolutt ingenting og klage på!

Takk, 475vebj_rnh
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Fine nye lokaler. Servitøren virket noe nølende da vi ankom uten å ha bestilt bord, og fikk oss rett og slett til å føle at vi ikke var velkommen. Vi fikk da et bord til 6 personer selv om vi var 7. Barnestol hadde de ikke til oss, så minstemann måtte sitte på fanget til en av oss under hele middagen. Det tok lang tid før de kom og tok drikke bestilling. Vi hadde da hatt god tid til å finne ut hva vi ønsket å spise også, men det kom ikke på tale å bestille det samtidig som drikken, det måtte vi vente til de kom å serverte drikken. Da vi endelig fikk bestilt maten tok det veldig lang tid før den ble servert. Over 1 time måtte vi vente på maten. Heldigvis kom ungene sin mat litt før dette slik at de fikk spist og humøret på de ble ihvertfall bedre. Da maten endelig kom var denne kjempegod. Her var det virkelig en fin sammensetting av smaker, og alt var perfekt tilberedt. Når vi var ferdig å spise måtte vi gå i baren å betale for det var så mye lettere for servitøren. Maten var perfekt, men kundebehandlingen sto til stryk. Får de inn noen skikkelige servitører så kan nok dette stedet klare å få fem stjerner. Slik det er nå holder det bare til en svak firer.

4  Takk, torbj_rnl845
janeE3912PY, Markedsføring på Provence Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei all 7..
Vi er veldig glade for ar maten smakte dere. Vi er helt nyåpnet, og ikke helt innkjørt ennå, og takker veldig for Deres tilbakemelding. Vi har hatt fult belagt besøk og mer enn vi hadde regnet med de første dagene. Da dere dere besøkte oss var det i prinsippet fult og Dere hadde ingen reservasjon. Men vi gjorde alt vi kunne for å hjelpe Dere og gjøre det beste vi kunne. Vi hadde flere barnefamilier inne og det var uheldigvis ikke flere barnestoler ledige. Etter deres tilbakemelding så har vi bestilt flere barnestoler. Vi har også registrert Deres tilbakemelding om hvordan Deres kelner behandlet dere og dette har vært en stor lærepenge for oss. Vi kan bare bli bedre, Tusen takk for god tilbakemelding og velkommen tilbake til oss.
Jan E - markedsansvarlig

Reisende som så på Provence Restaurant, så også på

Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune

Har du vært i Provence Restaurant? Del dine erfaringer!