Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“90 årslag”
Anmeldelse av Provence Restaurant

Provence Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 13 Restauranter i Bø I Telemark
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Ypperlig service og mat. Hovedrett nydelig. Dessert enda bedre. Litt liten meny kanskje? Litt vrien adkomst med rullatoren til mor på 90.

Dato for besøk: august 2020
Takk, tr0ndarnek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (39)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2529 av 39 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Fint lokalet. Veldig god mat og god service. Barnevennlig. God opplevelse, anbefales videre om du er i Bø som familie og treng ein god plass å ete.

Dato for besøk: august 2020
Takk, linnk2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Vi var innom en fredag ettermiddag. Fikk hyggelig bord for fire. Da servitør kom med drikkekart og vi sa vi bare ville ha vann ble han tydelig snurt. Sånt går ikke an i 2020! Bestilte to forretter til å dele, og samtidig hovedrett. Forrettene kom ganske raskt på bordet, og smakte godt. Så tok det 35 min før hovedretten kom. Det er iallfall et kvarter for lenge. Det smakte godt, men ikke i stil til sine drøye 300 kroner. Tok også tid etterpå før servitør kom og spurte om vi ville ha dessert, noe vi avslo, og vi fikk betale. Totalopplevelsen ble ikke den beste - en svak 3'er.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, mummimia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste der, 2 voksne og 2 barn.
God mat, relativt dyrt, men verdt pengene.
Litt kluss med bestillinger, litt lang ventetid på mat, både hos oss og andre, men tenker det er oppstartsproblemer.
God atmosfære, hyggelig personale og alt i alt en god opplevelse

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Maps365209
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Alt stemte! Fra vi kom inn døra til vi dro, kosa vi oss maksimalt. Smilende og imøtekommende servitører, mat i toppklassen, og generelt god stemning! Kommer definitivt tilbake, mange ganger.
Her var det absolutt ingenting og klage på!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 475vebj_rnh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Provence Restaurant, så også på

Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
 
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
 

Har du vært i Provence Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din