“Utsøkt mat, veldig gjestfri”
Anmeldelse av Provence Restaurant

Provence Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 22 Restauranter i Bø I Telemark
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Utsøkt mat, veldig gjestfri betjening. Kommer så klart tilbake. 6 på terningen fra oss. Mange gjester og hyggelig atmosfære, toalettene var rene og pene.

Takk, E5441PKyvonnes

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Ypperlig service og mat. Hovedrett nydelig. Dessert enda bedre. Litt liten meny kanskje? Litt vrien adkomst med rullatoren til mor på 90.

Takk, tr0ndarnek
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Fint lokalet. Veldig god mat og god service. Barnevennlig. God opplevelse, anbefales videre om du er i Bø som familie og treng ein god plass å ete.

Takk, linnk2015
Anmeldt 28. juli 2020

Vi var innom en fredag ettermiddag. Fikk hyggelig bord for fire. Da servitør kom med drikkekart og vi sa vi bare ville ha vann ble han tydelig snurt. Sånt går ikke an i 2020! Bestilte to forretter til å dele, og samtidig hovedrett. Forrettene kom ganske raskt på bordet, og smakte godt. Så tok det 35 min før hovedretten kom. Det er iallfall et kvarter for lenge. Det smakte godt, men ikke i stil til sine drøye 300 kroner. Tok også tid etterpå før servitør kom og spurte om vi ville ha dessert, noe vi avslo, og vi fikk betale. Totalopplevelsen ble ikke den beste - en svak 3'er.

Takk, mummimia
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste der, 2 voksne og 2 barn.
God mat, relativt dyrt, men verdt pengene.
Litt kluss med bestillinger, litt lang ventetid på mat, både hos oss og andre, men tenker det er oppstartsproblemer.
God atmosfære, hyggelig personale og alt i alt en god opplevelse😊

1  Takk, Maps365209

Reisende som så på Provence Restaurant, så også på

Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune

Har du vært i Provence Restaurant? Del dine erfaringer!