Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, hyggelig betjening”
Anmeldelse av Provence Restaurant

Provence Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 13 Restauranter i Bø I Telemark
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Vi bestilte andeconfit. God mat, spesielt rotgrønsakene/tilbehøret, passet veldig godt til anden. Hyggelige folk på jobb og fin restaurant.

Dato for besøk: august 2020
Takk, siljevictoriag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (39)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2226 av 39 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2020

Har spist her 2 ganger, og det frister å komme tilbake! Biff, And, Pasta og barnemenyer alle pent dandert og innbydende. Smaken har vært fortreffelig og betjeningen har bidratt til å gi et godt inntrykk. Dessertene har også vært supre, alle i følget har vært veldig fornøyde begge gangene vi har vært der. Ved siden av biff og and, må jeg si at Maskatt ølen fra Lindheim gjør seg meget bra, jeg får vann i munnen mens jeg skriver denne anmeldelsen, og får lyst til å reise til Provence restaurant med en gang!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Gamer l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Utsøkt mat, veldig gjestfri betjening. Kommer så klart tilbake. 6 på terningen fra oss. Mange gjester og hyggelig atmosfære, toalettene var rene og pene.

Dato for besøk: august 2020
Takk, E5441PKyvonnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Ypperlig service og mat. Hovedrett nydelig. Dessert enda bedre. Litt liten meny kanskje? Litt vrien adkomst med rullatoren til mor på 90.

Dato for besøk: august 2020
Takk, tr0ndarnek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Fint lokalet. Veldig god mat og god service. Barnevennlig. God opplevelse, anbefales videre om du er i Bø som familie og treng ein god plass å ete.

Dato for besøk: august 2020
Takk, linnk2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Provence Restaurant, så også på

Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
 
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
 

Har du vært i Provence Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din