Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“2 familier til middag”

Sesong Restaurant Og Kaffebar
Vurdert som nr. 7 av 12 Restauranter i Bø I Telemark
Prisklasse: USD 15 - USD 36
Beskrivelse: Restaurant that focus on great food and big smiles. We try to use local ingredients as often as we can and change menu after seasons. Welcome to Sesong!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Restaurant that focus on great food and big smiles. We try to use local ingredients as often as we can and change menu after seasons. Welcome to Sesong!
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

God burger. Hyggelig service. Rent og pent. Vi fikk bord til 8 personer med en gang. Akseptabel ventetid på maten. Ligger greit til midt i hovedgaten.

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, 582j_rnn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 10 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2021

Nydelig mat og super service….
Fikk alle retten jeg ønsket glutenfrie. Bra plass for de med cøliaki. Anbefales!!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, monikabT5674YT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021

Menyen er fint variert. Våre retter leverte. Husets burger er nær perfekt, og barnemenyen er trygg slik vi ønsker, men uvanlig pent anrettet.
Vi savnet barnas dessert, men hele dessert buffeten vår falt i god smak for oss alle. Spesielt Keylimepie var nydelig.
Takk for maten.
Distrè fordi vi fikk feil bestikk og ble glemt litt for lenge innerst i kroken vår.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, jonasbU8671GT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juni 2021 via mobile enheter

Lite mat for pengene, råvarene kunne blitt brukt på en helt annen måte. Lite smak og vassen mat. Ville ikke dratt tilbake.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, linnmik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. desember 2020

Har spist både lunsj og middag her. Veldig trivelig sted i Bø, med deilig bakgrunnsmusikk og hyggelig betjening. God kaffe, og nydelig mat. Koselig bar om kvelden, hvor de serverer gode drinker!

Dato for besøk: desember 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Hege Skogli R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sesong Restaurant Og Kaffebar, så også på

Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
 
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
 

Har du vært i Sesong Restaurant Og Kaffebar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.