Ankomsten til Beverøya traff meg rett i magen som et flashback i magen fra barndommens campingferier med mamma og pappa. På en god måte! For dette er en god, gammeldags campingplass med telt, campingvogner, bobiler og hytter, og med et yrende folkeliv. En del "fastboende" er det nok også, for det kryr av spikertelt i alle størrelser og fasonger.
Men der campingplassene fra "før i tida" kunne være svært varierende med tanke på standard, er dette et topp moderne og velholdt feriesenter. Plassen er svææær, og det er satt ut fasiliteter og aktiviteter rundt om. Flere badeplasser, lekeapparat og servicebygg. Elv og bekkefar slynger seg gjennom landskapet.
Moderne resepsjon med butikk og svært hyggelig og hjelpsom betjening rett etter innkjøringen.
Jeg fikk tildelt hytte nr. 4 som ligger i ytterkanten av campingplassen og nesten helt nede ved elvebredden. Det er en tildeling jeg er meget fornøyd med. Stor solvendt veranda med hagemøbler og grill der man kan brune seg eller bare studere folkelivet. Parkering rett foran verandaen gjorde det lett å ta inn bagasjen.
Selve hytta er et strålende eksempel på at det går an å kombinere det klassiske med det moderne. Velutstyrt, praktisk og ikke minst REN hytte med to soverom. Soverommene vender mot elva, noe som gjør at nattesøvnen er sikret. Rett og slett ei hytte man er garantert å trives i under oppholdet. Hit vil jeg komme tilbake!
Bad og toalett er skilt i to ulike rom, noe som kan være både en fordel og en ulempe. Men en litt artig detalj: Når man skyver dusjveggen til side, er det ganske lite rom for å komme inn i selve dusjen. Jeg og ølmagen måtte koordinere oss skikkelig for at jeg skulle smette inn. Så hvis du er av den overvektige typen, be om en annen hytte enn nr. 4 😉