Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
        Svømmebasseng
        Restaurant
        Se flere hoteller i Bø I Telemark
        Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

På combocsmptur, ble her i 5 dager. Grei badeplass, rene sanitæranlegg og rolig område. Fint for junior på 5 og. Kommer nok tilbake hit en annen gang,kanskje med telt tilogmed. Hoppeputa var veldig populær for junior. Grei tilgang på strøm og.

Romtips: Ta med overgang til shuco støpsel fra cee og andre standarder
        Dato for oppholdet: juli 2021
        Takk, Dag Erling N
        Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Vi måtte ta ett stopp i Bø, bilen måtte på reprasjon over natten. Vi fikk da en ledig hytte med eget bad her på kort varsel. Vi fikk ha med hunden inn også❤️ stor hytte, rent og fin! Tusen takk for super service og for at vi fikk sjekke ut litt senere mens vi ventet på at bilen skulle bli klar ☺️
        Hilsen Silje og Thea

Dato for oppholdet: august 2020
        Takk, siljevictoriag
        Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Koselige, velholdte og velutstyrte hytter😊 rent og pent både i hytten og ellers på området. Minigolf, lekeplass for de minste, en liten badeplass og kort vei til sentrum og Sommarland.Trivelig og hjelpsomt personell i resepsjonen. Vi drar gjerne tilbake😊

Dato for oppholdet: juli 2020
        1  Takk, KarolineRosendahl
        Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Koselig og rolig campingplass. Fin lekeplass. Bademuligheter og fiskemuligheter i elva som renner forbi plassen. Store og fine plasser for campingvogn, bobil og telt. Store hytter til utleie. Kort vei til Bø sentrum. Rent og pent sanitæranlegg. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juli 2018
        Takk, Eskmar
        Anmeldt 22. juli 2017

Kontaktet de på forhånd da vi skulle reise langt med vogn, for å være sikret plass. Da vi kom frem møtte vi blide ansatte som viste oss vei til en nydelig plass.

Stille og rolig, med blide fastliggere. Rent og pent, sanitæranlegg manglet såpe et par ganger, men det er virkelig det eneste negative vi kan si. Skal dra tilbake neste år, vi trivdes veldig godt, barna også :)

Stor hoppepute som oftest var opptatt av de minste ungene, trampoline de større brukte når den var ledig. Burde kanskje hatt en eller to trampoliner til?

Dato for oppholdet: juli 2017
        • Reisetype: Reiste med familie