Sigurd GH
      0.9 km fra Bø Camping og Hyttegrend
        3.7 km fra Bø Camping og Hyttegrend
        Se flere hoteller i Bø I Telemark
        Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi ankom her med bil og telt og ble henvist til jordet på andre siden av veien. Vi ble trukket 400,- kroner (nettsiden sier 390,-) for å sette opp teltet. Svært dyrt for å ligge utenfor campingplassen, til tross for at det gir oss rett til å benytte toalettene.

Det er nok veldig koselig å ligge inne på campingen. Her er mange barn/unge og de ser ut til å stortrives. Det er butikk og en kafé. En kiosk er det også.

Jeg trekker poeng fordi alt virker være lagt opp for å dra mest mulig penger ut av gjestene. Det er dyrt å campe i høysesong og prisene i butikken er høye. Det selges billigvarianter av forskjellig pålegg (First Price) med 100% påslag i forhold til butikk.
        I tillegg kunne renhold på toalettene vært noe bedre. Her er det mange mennesker som bruker fasilitetene så hyppigere vask kunne vært lurt.

Jeg er ikke helt enig i hva flere andre skriver i forhold til smitteverntiltak. Her er det mulig å få antibakteriell håndvask overalt og jeg så at lekeapparateen ble desinfisert før lekeplassen åpnet. Det er bra! Så får man tro at apparatene får et par runder med desinfisering i løpet av dagen også.

Jeg er nok ikke et "telt på campingplass" - menneske, så kanskje anmeldelsen ville vært mer positiv om jeg var det. Men har prøvd være så objektiv som mulig.

2  Takk, Jøran D
        Anmeldt 19. juli 2020

Kjempe fornøyde med turen vår dit, flott plass og overnatting i stabbur rett ved lekeplassen var perfekt når vi hadde med barn. Kort vei til toalett og butikk. Det er også kro der, men vi var ikke innom der.

Takk, 26camillah
        Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi endte opp med å bli 2 uker da ungene trivdes kjempegodt her. Enda vi bare var i sommarland 1 dag. Kjempefin plass. Rent og pent, mye å finne på for ungene. Fine turmuligheter i område. Fint med dagstur til kanalene/sluser, Skien og Porsgrunn.

Takk, a3merethe
        Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Planlagt 4 netter, blei 1 natt.

Dårlig renhold, men også dårlig merket, og dårlig informasjon! Ingen info ved innsjekk og folk oppfører seg som gale i denne fellesferien, uten at de ansatte ser ut til å ta tak i denne galskapen.

Ikke plassen å reise hvis man ønsker at covid-19 reglene skal gjelde alle på campingen!!!

1  Takk, O7642PRdanl
        Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Overfylt, skittent og sjokkerende lite smittevernstiltak.
        Vanskelig å forstå at dette stedet kan få drive på denne måten i 2020. Lekeplassen og områder var fulle av barn, uten noe form for renhold eller antallsbegrensning. Et paradoks når vi på dagtid var i Bø sommarland hvor det var fullt fokus på smittevern - det vil hjelpe lite når denne campingplassen ikke begrenser avstand eller sørger for nødvendig renhold.
        Vi fikk teltplass på et jorde, hvor de ikke engang hadde klippet gresset så set var 50 cm langt, som de fyller opp når plassene på området er fullt.

Da blir det helt klart for mange gjester i forhold til toalettfasiliteter og antall ansatte som skal utføre renhold.

Takk, R3757EHkristinat