Starter med det positive, mange flotte fasiliteter som minigolf, lekeplassER, badebasseng og kiosk mm.
Kort vei til Bø Sommarland
- Høy pris. Det koster 400kr for en teltplass hvor man blir presset inn i et hjørne. Til denne prisen ville en jo tenkte en fikk litt for pengene, men både bruk av dusj og badebasseng var «attraksjoner» en måtte betale ekstra for.
- Dårlig service i restaurant. De tok høyere pris for maten enn det som sto oppgitt i menyen. Endte opp med å betale 100kr mer enn det kostet i menyen. Prøvde å gi beskjed men fikk beskjed om at vi hadde fått en «større» versjon av matretten (en pris som ikke sto i menyen). I tillegg til dette hadde de glemt halvparten av bestillinga. Vanskelige og lite mottakelige ansatte i restauranten. Overhørte andre gjester som også var misfornøyd her.
- Dårlig mat. Vi prøvde ut både hamburgerne og kebabene, begge deler var både tørt og kjøttet smakte som karbonader.
- Mye bråk. Veldig barnevennlig camping, men dette bringer også mye bråk langt ut på kveld.
Vil du ha kort vei til Bø Sommarland kan dette være et fint valg, ellers anbefales ikke.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering