Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Andrea K
Katmandu, Nepal
4,0 av 5 boblerAnmeldt 3. aug. 2020
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Glamping telt
    3.0 km fra Bø Camping og Hyttegrend
    Gratis parkering
    Sperrud Gård
    • Priceline
    • eDreams
    • Agoda.com
    4.2 km fra Bø Camping og Hyttegrend
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Utendørs
    • Agoda.com
    4.1 km fra Bø Camping og Hyttegrend
    Gratis parkering
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 2 035
    • Priceline
    3.7 km fra Bø Camping og Hyttegrend
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Bli belønnet med One Key
    • Priceline
    • ZenHotels.com
      kr 1 488
    • Booking.com
    4.5 km fra Bø Camping og Hyttegrend
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Priceline
    11.3 km fra Bø Camping og Hyttegrend
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Soverom
    • Priceline
    • eDreams
    • Agoda.com
    5.0 km fra Bø Camping og Hyttegrend
    Gratis parkering
    Treningssenter
    • Priceline
    • Agoda.com
    0.9 km fra Bø Camping og Hyttegrend
      3.7 km fra Bø Camping og Hyttegrend
      Svømmebasseng
      Restaurant
      Se flere hoteller i Bø I Telemark
      Anmeldelser (57)
      Filtrer anmeldelser
      58 resultater
      Vurdering fra reisende
      15
      18
      10
      7
      8
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      15
      18
      10
      7
      8
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      1015 av 58 anmeldelser
      Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

      Ringte campingen og spurte om ledig hytte. Fikk tilbud om å leie campingvogn med spikertelt. Han sa det var veldig viktig med helt rent sengetøy. Vi skulle betale 1250 pr døgn.. . Offameg. Det var ille! Jentene våre på 9 og 11 nekta å sove der. Det var ei eldgammel vogn som lukta mugg og bare ekkelt. Jeg tok alt av dyner og puter ut til lufting. Vaska alle flater og gulv, la rent laken over 2-seter i teltet så vi kunne sitte der. Kun et vindu kunne åpnes ut. . Den vogna var nærmest henta fra dynga.. Vi flytta. Dette var lavmål og respektløst!!! Frister ikke å reise tilbake der..

      Dato for oppholdet: august 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      Takk, cat-x-ba
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 2. august 2020

      Starter med det positive, mange flotte fasiliteter som minigolf, lekeplassER, badebasseng og kiosk mm.

      Kort vei til Bø Sommarland

      - Høy pris. Det koster 400kr for en teltplass hvor man blir presset inn i et hjørne. Til denne prisen ville en jo tenkte en fikk litt for pengene, men både bruk av dusj og badebasseng var «attraksjoner» en måtte betale ekstra for.

      - Dårlig service i restaurant. De tok høyere pris for maten enn det som sto oppgitt i menyen. Endte opp med å betale 100kr mer enn det kostet i menyen. Prøvde å gi beskjed men fikk beskjed om at vi hadde fått en «større» versjon av matretten (en pris som ikke sto i menyen). I tillegg til dette hadde de glemt halvparten av bestillinga. Vanskelige og lite mottakelige ansatte i restauranten. Overhørte andre gjester som også var misfornøyd her.

      - Dårlig mat. Vi prøvde ut både hamburgerne og kebabene, begge deler var både tørt og kjøttet smakte som karbonader.

      - Mye bråk. Veldig barnevennlig camping, men dette bringer også mye bråk langt ut på kveld.

      Vil du ha kort vei til Bø Sommarland kan dette være et fint valg, ellers anbefales ikke.

      Dato for oppholdet: august 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      Takk, 503sigurdh
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

      Vi ankom her med bil og telt og ble henvist til jordet på andre siden av veien. Vi ble trukket 400,- kroner (nettsiden sier 390,-) for å sette opp teltet. Svært dyrt for å ligge utenfor campingplassen, til tross for at det gir oss rett til å benytte toalettene.

      Det er nok veldig koselig å ligge inne på campingen. Her er mange barn/unge og de ser ut til å stortrives. Det er butikk og en kafé. En kiosk er det også.

      Jeg trekker poeng fordi alt virker være lagt opp for å dra mest mulig penger ut av gjestene. Det er dyrt å campe i høysesong og prisene i butikken er høye. Det selges billigvarianter av forskjellig pålegg (First Price) med 100% påslag i forhold til butikk.
      I tillegg kunne renhold på toalettene vært noe bedre. Her er det mange mennesker som bruker fasilitetene så hyppigere vask kunne vært lurt.

      Jeg er ikke helt enig i hva flere andre skriver i forhold til smitteverntiltak. Her er det mulig å få antibakteriell håndvask overalt og jeg så at lekeapparateen ble desinfisert før lekeplassen åpnet. Det er bra! Så får man tro at apparatene får et par runder med desinfisering i løpet av dagen også.

      Jeg er nok ikke et "telt på campingplass" - menneske, så kanskje anmeldelsen ville vært mer positiv om jeg var det. Men har prøvd være så objektiv som mulig.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      2  Takk, Jøran D
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 19. juli 2020

      Kjempe fornøyde med turen vår dit, flott plass og overnatting i stabbur rett ved lekeplassen var perfekt når vi hadde med barn. Kort vei til toalett og butikk. Det er også kro der, men vi var ikke innom der.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      Takk, 26camillah
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

      Vi endte opp med å bli 2 uker da ungene trivdes kjempegodt her. Enda vi bare var i sommarland 1 dag. Kjempefin plass. Rent og pent, mye å finne på for ungene. Fine turmuligheter i område. Fint med dagstur til kanalene/sluser, Skien og Porsgrunn.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      Takk, a3merethe
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Vis flere anmeldelser