Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (50)
Filtrer anmeldelser
50 resultater
Vurdering fra reisende
13
16
8
5
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
16
8
5
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 50 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Ringte campingen og spurte om ledig hytte. Fikk tilbud om å leie campingvogn med spikertelt. Han sa det var veldig viktig med helt rent sengetøy. Vi skulle betale 1250 pr døgn.. . Offameg. Det var ille! Jentene våre på 9 og 11 nekta å sove der. Det var ei eldgammel vogn som lukta mugg og bare ekkelt. Jeg tok alt av dyner og puter ut til lufting. Vaska alle flater og gulv, la rent laken over 2-seter i teltet så vi kunne sitte der. Kun et vindu kunne åpnes ut. . Den vogna var nærmest henta fra dynga.. Vi flytta. Dette var lavmål og respektløst!!! Frister ikke å reise tilbake der..

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, cat-x-ba
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Starter med det positive, mange flotte fasiliteter som minigolf, lekeplassER, badebasseng og kiosk mm.

Kort vei til Bø Sommarland

- Høy pris. Det koster 400kr for en teltplass hvor man blir presset inn i et hjørne. Til denne prisen ville en jo tenkte en fikk litt for pengene, men både bruk av dusj og badebasseng var «attraksjoner» en måtte betale ekstra for.

- Dårlig service i restaurant. De tok høyere pris for maten enn det som sto oppgitt i menyen. Endte opp med å betale 100kr mer enn det kostet i menyen. Prøvde å gi beskjed men fikk beskjed om at vi hadde fått en «større» versjon av matretten (en pris som ikke sto i menyen). I tillegg til dette hadde de glemt halvparten av bestillinga. Vanskelige og lite mottakelige ansatte i restauranten. Overhørte andre gjester som også var misfornøyd her.

- Dårlig mat. Vi prøvde ut både hamburgerne og kebabene, begge deler var både tørt og kjøttet smakte som karbonader.

- Mye bråk. Veldig barnevennlig camping, men dette bringer også mye bråk langt ut på kveld.

Vil du ha kort vei til Bø Sommarland kan dette være et fint valg, ellers anbefales ikke.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 503sigurdh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi ankom her med bil og telt og ble henvist til jordet på andre siden av veien. Vi ble trukket 400,- kroner (nettsiden sier 390,-) for å sette opp teltet. Svært dyrt for å ligge utenfor campingplassen, til tross for at det gir oss rett til å benytte toalettene.

Det er nok veldig koselig å ligge inne på campingen. Her er mange barn/unge og de ser ut til å stortrives. Det er butikk og en kafé. En kiosk er det også.

Jeg trekker poeng fordi alt virker være lagt opp for å dra mest mulig penger ut av gjestene. Det er dyrt å campe i høysesong og prisene i butikken er høye. Det selges billigvarianter av forskjellig pålegg (First Price) med 100% påslag i forhold til butikk.
I tillegg kunne renhold på toalettene vært noe bedre. Her er det mange mennesker som bruker fasilitetene så hyppigere vask kunne vært lurt.

Jeg er ikke helt enig i hva flere andre skriver i forhold til smitteverntiltak. Her er det mulig å få antibakteriell håndvask overalt og jeg så at lekeapparateen ble desinfisert før lekeplassen åpnet. Det er bra! Så får man tro at apparatene får et par runder med desinfisering i løpet av dagen også.

Jeg er nok ikke et "telt på campingplass" - menneske, så kanskje anmeldelsen ville vært mer positiv om jeg var det. Men har prøvd være så objektiv som mulig.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, JoeranD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Kjempe fornøyde med turen vår dit, flott plass og overnatting i stabbur rett ved lekeplassen var perfekt når vi hadde med barn. Kort vei til toalett og butikk. Det er også kro der, men vi var ikke innom der.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 26camillah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi endte opp med å bli 2 uker da ungene trivdes kjempegodt her. Enda vi bare var i sommarland 1 dag. Kjempefin plass. Rent og pent, mye å finne på for ungene. Fine turmuligheter i område. Fint med dagstur til kanalene/sluser, Skien og Porsgrunn.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, a3merethe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser