FFF86
      10.3 km fra Sanda Camping and Cabins
        7.9 km fra Sanda Camping and Cabins
        Se flere hoteller i Bø I Telemark
        Anmeldt 22. juli 2019

Eg trengte å finna på noko ei helg i juli med kidsa på budsjett, og ville utforske Telemark litt.
        Vi valde då å reise til Bø, men valde å ikkje dra på Sommarland.
        Vi leide ei heilt grei hytte med trangt soverom med to køyesenger, bad og eit kjøkken med spiseplass til fire-fem. Standard utrusting i skap og skuffer, eldre komfyr, lite kjøleskap og TV med Altibox dekoder. Veldig bra 50 mbit internettlinje!
        Kun to vinduer i hytta som var konvertert boligbrakke, dermed litt mørkt, men det var reint, og ein får det ein betalar for.

Stort område med mange campingvogner med spikertelt. Tydeleg populær plass for faste campingturistar. Også tydeleg at dei satsar på ferieturisme, med ein resepsjon, liten butikk/kiosk og kjøkken der det var mogleg å bestille enkle rettar og god pizza. Dei tilbydde også frokostbuffet, men dette valde vi å ikkje bruka.
        Fin leikeplass med trampoline, og fellesområde med grill. Ein kunne også låne grill og ta med til hytta.

Kort veg til elva. Der var det kjørt på med sjøsand slik at det var flotte bademuligheter og fint å fiske.

Sjølv om det var midt i juli var det ikkje fullbooka, og det var roleg og lite folk å sjå på dagtid då sikkert mange av barnefamiliane var i Sommarland.

Dei tilbydde også kanoutleige som vi benytta oss av, og det var kjempefint sjølv om det var "billigkano" med plass til maksimalt to i kvar kano.

Flott plass med enda større potensiale om dei satsa litt meir på inntrykket på hytta. For eksempel ville det å byta ut noko av det gamle dekketøyet (glass og tallerkener hadde fire ulike design) med f.eks. standard IKEA-utstyr til ein rimeleg pris, ville gjort inntrykket eit lite hakk meir profesjonelt og "eksklusivt". Det er lite som skal til.

Men - for ei helg med godt vær var det ein fin plass der ein pappa og to jenter på 8 og 13 kunne kose seg utan å bruke så mykje pengar. Kort veg til Bø sentrum og også til Seljordsvatnet. Vi hadde eigentleg planar om å farte litt rundt, men det blei ikkje noko av då vi heller hang rundt elva og bada og brukte kano, og vi fekk eit kort tordenvær på laurdagsettermiddagen. Då det hadde blåst ferdig blei det fint igjen og vi dro ut og fiska om kvelden. Tydeleg at det var mykje småfisk, men vi fekk dessverre ingen fisk, verken med fluedupp, mark eller sluk/spinner. Barn under 16 fiskar for øvrig gratis, men dei over 16 kjøpar billig fiskekort med SMS.

Enda billigere ferie er det om ein kjem med telt, og eg har ikkje vurdert fellesfasilitetane for teltbuarar. Vi syns det var deilig med eige bad og kjøkken.

Alt i alt var det ei fin helg på ein fin plass med enda større potensial.

Dato for oppholdet: juli 2019
        1  Takk, Holger L
        Anmeldt 25. mai 2019 via mobile enheter

Vi er to personer som leide en 5 mannshytte i forbindelse med en hundeutstilling. Vi har ikke så lang reisevei, da det tok oss ca 2 timer å komme hit, men greit å kunne bo på plassen.

Sanda Camping ligger på en nydelig plass i Bø og oppleves som en fredelig, ryddig og imøtekommende plass.

Hadde ikke store forventinger til hytta, da det stod at det var av enkel standard. Hytta er veldig skuffende, det lukter gammelt og innestengt luft inne i hytta, stort bad men med ett bittelite dusjkabinett, her kunne de utnyttet plassen på en veldig mye bedre måte.

Trodde det var flere soverom, men det er bare ett soverom, med 4-5 liggeplasser. Sengene og madrassen er så vonde at man like gjerne kunne ligget på gulvet.
        Har aldri sovet så dårlig og hatt så mye vondt i kroppen.

Du må ha med dyne og putetrekk selv noe som er helt greit, men dynene og putene er jo fra en annen verden. TVen fungerte heller ikke.

Vi har leid hytte fra fredag til søndag, men jeg reiser heller hjem imorgen for å få meg en god natt søvn, enn å ligge her.

Til og med bikkja ligger å vrir seg i senga. Dette er skuffende og vanvittig dårlig. Må kunne levere bedre enn dette, enn knallharde madrasser som også ser ut som å være fra en annen tidsalder.

Kommer ikke til å anbefale dette stede til noen.

Dato for oppholdet: mai 2019
        Takk, 454cintiaa
        Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Plassen ligger rett ved elva og er fin dersom man også ønsker å fiske. Elva inneholder mye fisk men alle vi fikk var små. Hyttene er greie og leies for en grei pris. Relativt kort vei til Bø sommarland. Her kan det grilles og det arrangeres festligheter i helgene. Kan anbefales også for småfamilier.

Dato for oppholdet: oktober 2018
        Takk, Andre_Kristiansen
        Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Koselig campingplass som ligger noen minutter øst for Bø sentrum, nærme Sommerland. Er det destinasjonen deres, er dette et billig og greit alternativ til de mest populære som ligger i Bø. 2. gangen vi er her, i fjor leide vi den minste hytte typen, ikke noe særlig for en familie på 4 med 2 barn under 5 år. I år leide vi den største hytta, som passer MYE bedre. Litt skitt på gulv og vindu,noe slitt og syke mengder maur på terrasse, men utover dette en helt kanon plass å være med barn. Fine lekeplasser som dog kunne fått en liten oppshining, og MYE boltreplass. Vi kommer nok tilbake her, ungene liker seg iallefall svært godt her.

Dato for oppholdet: juli 2018
        Takk, Remi t
        Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

En veldig koselig og gjestfri campingplass. Vi ble veldig godt tatt i mot og vertskapet har vært imøtekommende og hyggelige. Hytta vi leide var liten (4-5 mann) , men inneholdt det vi trengte for oppholdet(bortsett fra litt lite kjøkkenredskaper). Hytta er kanskje ikke å anbefale hvis dere skal være her over lengre tid eller hvis dere er mange. Vi var tre voksne og en hund og det var fullt nok innendørs. Jeg ville gått for noe større hvis jeg skulle vært her noen dager. Ellers en idyllisk plass, stille og rolig.

Dato for oppholdet: juli 2017
        Takk, 208anjab