“Helt greit”
Anmeldelse av Pizza Fjoset

Pizza Fjoset
Vurdert som nr. 11 av 22 Restauranter i Bø I Telemark
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Sentralt plassert ved Bøgata ligger Pizzafjoset. Vi stakk innom for en kjapp matbit før retur til hytta. Koselig lokale og hyggelig betjening, men lite spennende pizzabuffet; Tre forskjellige pizzaer/ salater som ikke utmerket seg på noen som helst måte. Og det kom ikke av at det var travelt, vi var kanskje ti gjester på det meste. Litt trist da det ikke skal så mye til for å løfte matopplevelsen et hakk eller to.

Takk, benten2017

Anmeldt 14. september 2018 via mobile enheter

God mat men ekstremt treg service. Vi satt i nesten 30 min etter at vi hadde spist opp maten og ventet på at noen skulle komme å ta dessert-bestilling. Det endte opp med at vi måtte gå opp til disken selv for å bestille da de aldri kom. Ikke kom hit om du har dårlig tid for å si det sånn.

Takk, Foodiepatootie96
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Vi har vært her tre-fire ganger. Ikke så mye kanskje, men så er vi ikke i Bø hvert år heller. Uansett så glemmer barna ikke Pizzafjoset. Det bare må vi ha med oss!

Slik ble det i år også, og jeg er overbevist om at barnas entusiasme for både 'Fjøset' og pizzaen ble styrket :-)

Takk, Harald V
Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

Når man reiser på tur med 2 12 åringer vil de ha mat. Og valget falt på Fjoset.
Grei beliggenhet i hovedgaten hvor en hadde en fin oversikt over hva som passerte. Vi satt på uterestauranten.
Servicen var god ble raskt oppsøkt an kelneren. Menyen grei og oversiktlig og valget falt på hamburger meg chips.
Meget god,saftig og chipsen var også god.
En plass vi kan anbefale 😉😎

Takk, Runegutten
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Kjempegod mat, særlig fjøsets burger og søtpotet fries. Liten stemningsødelegger at servitørene ikke klarer plassere den lange køen på utsiden, som står å tripper for at man skal bli ferdig.

Takk, Lilli E

Reisende som så på Pizza Fjoset, så også på

Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune

Har du vært i Pizza Fjoset? Del dine erfaringer!