Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Latterlig lite smak”
Anmeldelse av Pizza Fjoset

Pizza Fjoset
Vurdert som nr. 10 av 13 Restauranter i Bø I Telemark
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. januar 2019

Jeg vet ikke hva som skjer, men pizzaen der har veldig lite smak. Det smaker ingenting..? Det er jo heller nesten ikke fyll. BBQ saus er det såvidt, ananasen selv er jo kjempetørr og smaker ingenting. Pizzafjoset må slutte å bare bruke billig boksmat på pizzaene til folk. Dette er ikke bra. Lite kvalitet for prisen.
Meget skuffet. Jeg ringte også 11 (!!) ganger før de trok telefonen.. Hallo?
Nå må dere skjerpe dere, ellers må noen gå. Slik holder en ikke på i Bø by.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, FK000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 105 anmeldelser

Anmeldt 15. januar 2019

En koslig plass med god mat, god beliggenhet og hyggelig betjening. Fikk maten ganske kjapt. Har vært der flere ganger, anbefales.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, leneRHa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Sentralt plassert ved Bøgata ligger Pizzafjoset. Vi stakk innom for en kjapp matbit før retur til hytta. Koselig lokale og hyggelig betjening, men lite spennende pizzabuffet; Tre forskjellige pizzaer/ salater som ikke utmerket seg på noen som helst måte. Og det kom ikke av at det var travelt, vi var kanskje ti gjester på det meste. Litt trist da det ikke skal så mye til for å løfte matopplevelsen et hakk eller to.

Dato for besøk: november 2018
Takk, benten2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2018 via mobile enheter

God mat men ekstremt treg service. Vi satt i nesten 30 min etter at vi hadde spist opp maten og ventet på at noen skulle komme å ta dessert-bestilling. Det endte opp med at vi måtte gå opp til disken selv for å bestille da de aldri kom. Ikke kom hit om du har dårlig tid for å si det sånn.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Foodiepatootie96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Vi har vært her tre-fire ganger. Ikke så mye kanskje, men så er vi ikke i Bø hvert år heller. Uansett så glemmer barna ikke Pizzafjoset. Det bare må vi ha med oss!

Slik ble det i år også, og jeg er overbevist om at barnas entusiasme for både 'Fjøset' og pizzaen ble styrket :-)

Dato for besøk: august 2018
Takk, Harald V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizza Fjoset, så også på

Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
 
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
 

Har du vært i Pizza Fjoset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din