Her burde alle styre unna. Dårlig service og ikke imøtekomende staff. Maten var heller vag og lite god.
24–28 av 114 anmeldelser
Jeg vet ikke hva som skjer, men pizzaen der har veldig lite smak. Det smaker ingenting..? Det er jo heller nesten ikke fyll. BBQ saus er det såvidt, ananasen selv er jo kjempetørr og smaker ingenting. Pizzafjoset må slutte å bare bruke billig boksmat på pizzaene til folk. Dette er ikke bra. Lite kvalitet for prisen.
Meget skuffet. Jeg ringte også 11 (!!) ganger før de trok telefonen.. Hallo?
Nå må dere skjerpe dere, ellers må noen gå. Slik holder en ikke på i Bø by.
En koslig plass med god mat, god beliggenhet og hyggelig betjening. Fikk maten ganske kjapt. Har vært der flere ganger, anbefales.
Sentralt plassert ved Bøgata ligger Pizzafjoset. Vi stakk innom for en kjapp matbit før retur til hytta. Koselig lokale og hyggelig betjening, men lite spennende pizzabuffet; Tre forskjellige pizzaer/ salater som ikke utmerket seg på noen som helst måte. Og det kom ikke av at det var travelt, vi var kanskje ti gjester på det meste. Litt trist da det ikke skal så mye til for å løfte matopplevelsen et hakk eller to.
God mat men ekstremt treg service. Vi satt i nesten 30 min etter at vi hadde spist opp maten og ventet på at noen skulle komme å ta dessert-bestilling. Det endte opp med at vi måtte gå opp til disken selv for å bestille da de aldri kom. Ikke kom hit om du har dårlig tid for å si det sånn.