Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ganske stiv pris for pizza som ikke er mye bedre enn hos Pizzabakeren”
Anmeldelse av Pizza Fjoset

Pizza Fjoset
Vurdert som nr. 10 av 13 Restauranter i Bø I Telemark
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020

Laber service, sjabert lokale og stiv pris for pizza og drikke. Møbler som på et utendørs gatekjøkken. Maten smakte ok, men ikke noe spesielt spennende pizza. Hit går nok folk mest fordi det er en gammel, lokal "institusjon" og ikke pga. mat, stemning eller service.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Ekstragavant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 105 anmeldelser

Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Hyggelig plass, maten er litt opp og ned..
Pizzaen er god, fish and chips go, sandwich god, biffsnadder not so much.
Ikke bruk penger på dessert. Det er skralle greier. Butikkjøpt «pavlova»-bunn, bounty-desserten har ingenting med bounty å gjøre bortsett fra noen tørre uspiselige kokosflak på toppen. Men ellers hyggelig betjening og ellers god mat.
Her kan man spise

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, joz1979
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Kan anbefale pizzan Breisås om du stikker innom Midt-Telemark. Deilig biffbiter, sopp, bacon, barbecue sauce. Resturanten hadde også romslig lokale.

Betjening var hjelpsom og hyggelig.

Dato for besøk: januar 2020
15  Takk, Bellalinndis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. desember 2019 via mobile enheter

Koselig pizzarestaurant med genial pizza-og pastabuffet.
Verdt et besøk.:) Bra pris og bra pizza. Barnevennlig.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, joz1979
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2019

var innom og spiste pizza og den var god.det er et kart som du kan bestille fra.hyggelig betjening.så jeg anbefaler denne hvis en skal ha pizza i bø

Dato for besøk: august 2019
Takk, jan5912
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizza Fjoset, så også på

Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
 
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
 

Har du vært i Pizza Fjoset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din