Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende.”
Anmeldelse av Pizza Fjoset

Pizza Fjoset
Vurdert som nr. 10 av 13 Restauranter i Bø I Telemark
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020

Høye forventninger, men det ble med det.
Seige og ekle bord etter spriting, burde heller bruke såpe og vann.
Men det verste var maten, har aldri i mitt liv sett en så lite innbydende biffsnadder. Så ut som en grå, kokt suppe av en lapskaus, bedre ble det ikke når man skulle ta en bit. Trå, slintrete biffstrimler. Dvask salat.
Sa hva jeg mente, og fikk tilbud om ny mat, men det fristet ikke.
Både brus og øl manglet kullsyre.
Pizzaen til barna var ok.
Stiv pris på så elendig mat.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, MaButt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 105 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020

Laber service, sjabert lokale og stiv pris for pizza og drikke. Møbler som på et utendørs gatekjøkken. Maten smakte ok, men ikke noe spesielt spennende pizza. Hit går nok folk mest fordi det er en gammel, lokal "institusjon" og ikke pga. mat, stemning eller service.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Ekstragavant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Hyggelig plass, maten er litt opp og ned..
Pizzaen er god, fish and chips go, sandwich god, biffsnadder not so much.
Ikke bruk penger på dessert. Det er skralle greier. Butikkjøpt «pavlova»-bunn, bounty-desserten har ingenting med bounty å gjøre bortsett fra noen tørre uspiselige kokosflak på toppen. Men ellers hyggelig betjening og ellers god mat.
Her kan man spise

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, joz1979
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Kan anbefale pizzan Breisås om du stikker innom Midt-Telemark. Deilig biffbiter, sopp, bacon, barbecue sauce. Resturanten hadde også romslig lokale.

Betjening var hjelpsom og hyggelig.

Dato for besøk: januar 2020
15  Takk, Bellalinndis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. desember 2019 via mobile enheter

Koselig pizzarestaurant med genial pizza-og pastabuffet.
Verdt et besøk.:) Bra pris og bra pizza. Barnevennlig.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, joz1979
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizza Fjoset, så også på

Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
 
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
 

Har du vært i Pizza Fjoset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din