Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat ”
Anmeldelse av Pizza Fjoset

Pizza Fjoset
Vurdert som nr. 10 av 13 Restauranter i Bø I Telemark
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk god biffsnadder kan annbefale og spise her. Besøkte lille bror som studere på universitet i sør øst Norge

Dato for besøk: august 2020
Takk, 107Texas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 105 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020

Vi fikk sitteplass uten reservasjon relativt raskt. Bestillingen gikk også greit. Men her tullet de fælt med serveringen, siden den ene av oss fikk mat, spiste opp (varmrett servert ute) FØR DEN ANDRE FIKK SERVERING. Tilnærmet ingen beklagelse, og INGEN kompensasjon. Det er for dårlig!
Men maten smaker fortreffelig. Kosen uteble dessverre.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KongHans1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi var en familie som hadde planlagt et besøk på Pizzafjoset som vi alltid gjør når vi er i Bø. De lager god pizza der, så det er ikke bakgrunnen for denne rangeringen. Vi forsøker å ringe restauranten i 6 timer. Hele 24 anrop ble det. Enten så ringte det ut i evigheten eller så var det opptatt. Vi skrev også beskjed på Facebook om at vi ønsket å booke bord, heller ikke her fikk vi noe svar. Til slutt bestemte vi oss for å gå opp, vi ble møtt i døra av ei hyggelig jente som hadde dagens kjipeste oppgave tror jeg. Det første hun spurte om var: Har dere booket? Da forklarte vi at det ikke gikk fordi vi ikke fikk svar noe sted. Da beklaget hun å sa at det var dessverre bare bookede bord. Sendte e-post til restauranten hvor vi fikk svar at de ikke prioriterte Facebook og at de ikke hadde tid til å svare på telefonen. Basert på denne hendelsen, så er det lenge til vi reiser på Fjoset igjen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 496steinare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Høye forventninger, men det ble med det.
Seige og ekle bord etter spriting, burde heller bruke såpe og vann.
Men det verste var maten, har aldri i mitt liv sett en så lite innbydende biffsnadder. Så ut som en grå, kokt suppe av en lapskaus, bedre ble det ikke når man skulle ta en bit. Trå, slintrete biffstrimler. Dvask salat.
Sa hva jeg mente, og fikk tilbud om ny mat, men det fristet ikke.
Både brus og øl manglet kullsyre.
Pizzaen til barna var ok.
Stiv pris på så elendig mat.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, MaButt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Laber service, sjabert lokale og stiv pris for pizza og drikke. Møbler som på et utendørs gatekjøkken. Maten smakte ok, men ikke noe spesielt spennende pizza. Hit går nok folk mest fordi det er en gammel, lokal "institusjon" og ikke pga. mat, stemning eller service.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Ekstragavant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizza Fjoset, så også på

Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
 
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
 

Har du vært i Pizza Fjoset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din