Bra sted

Er du i bø og står på ski eller snowboard er dette stedet om vinteren. masse Rails og hopp ingen... les mer

Anmeldt 6. august 2014
OLIVER O
Bø I Telemark, Norge
Flott turterreng

Fantastisk flott turområde. Her får man høyfjellsfølelsen og i godt vær ser man så "langt øyet... les mer

Anmeldt 13. juli 2013
LarsHL
Sandnes, Rogaland, Norway

Anmeldt 25. august 2017

Er du ute etter naturopplevelser så er LIfjell et gotdt alternativ.
Lifjell har det meste - greit skiheisanlegg - fine skiløyper , flott turterreng, mange gode fiskevann og flere åpne buer og gapahuker. Se Fiskelagets hjemmeside ift bl.a. det.

Her er det ikke overbefolket heller og vil du ha servering eller overnatting med servering er Hollane turisthytte et flott alternativ - ganske midt i området. LIfjell er flott for dagsturere ogovernattingsturer.

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, Jan H
Anmeldt 27. juli 2017 via mobile enheter

Dette er stedet å ta med både barn og dyr på tur i fjellet! Vi gikk en flott tur på 2,5 mil inn i hjertet på Lifjell og tilbake. Vi overnattet i telt ved et lite fjellvann og opplevde å være helt alene med bare lydene og opplevelsene fra dyrelivet på fjellet. Dette er virkelig en god opplevelse vi unner alle som har ønske om å oppleve fjellet i Norge.

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, Fagerlie
Anmeldt 6. oktober 2016

Supert sted både sommer og vinter. Mange flotte skiløyper og skiterreng, slalombakke, akebakke og vinterland for de små. Virkelig verd et besøk. Leide en hytte på Sollia som sto til alle forventningene, og det kunne ikke bli bedre!!

Dato for opplevelse: februar 2016
1  Takk, Inger K
Anmeldt 27. desember 2015 via mobile enheter

Flott sommer som vinter.. Anbefales.. Fine og varierte turmuligheter.. Lifjell skisenter og vinterland er supert for barn.. Vi bruker området mye hele året.. Er du i nærheten så ta turen..

Dato for opplevelse: september 2015
Takk, Bente M
Anmeldt 21. juli 2015

Et bra vintersted for diverse aktivteter, men ligger litt langt unna de store befolkningssentrummene til å bli stort. Lite folk i forhold til andre steder, så avhengig av hva du ønsker kan dette være et sted for deg.

Dato for opplevelse: januar 2015
Takk, Tom E