Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært fornøyd”

Sushi & Wok Dattebayo Bø
Vurdert som nr. 3 av 14 Restauranter i Bø I Telemark
Prisklasse: kr 59 - kr 155
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. september 2020

Veldig god mat, bra service og fikk kjapt maten min. Har ikke spist der, bare bestilt, men fortsatt bra

Dato for besøk: september 2020
Takk, 657tyrap
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (63)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 63 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020

Beste sushien jeg noen gang har spist!! Ventet ca 15 min på maten, og spiste den i restauranten. Topp karakter 💥😎

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, X7488WCjohnn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2020

Meget god mat. Spiste både sushi, wok og vårruller. Utrolig godt alt sammen! Synd det er langt hjemmefra, men kommer tilbake om vi skal til Bø igjen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 866heidij
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste 2 ulike sushi/maki kombinasjonsretter og vårruller med kylling.
Alt smakte veldig godt og råvarene var ferske.

Vi fikk veldig god service og syntes det var veldig god stemning i det fine lille lokalet.

Vi kommer helt klart tilbake dersom vi besøker Bø igjen! 🙂

Dato for besøk: juli 2020
Takk, adelebeatehansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. februar 2020

Nydelig mat, hyggelig betjening.
Her smakte sushi nydelig. Det var rent og pent i lokalet.

Kan også anbefale Japansk øl

Dato for besøk: november 2019
17  Takk, Bellalinndis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sushi & Wok Dattebayo Bø, så også på

Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
 
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
 

Har du vært i Sushi & Wok Dattebayo Bø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.