Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Bra!

Verdens beste kakao i kiosken ved heisen når vi endelig kom oss opp😁 ganske dyrt i kiosken helt... les mer

Anmeldt 25. desember 2020
Anja T
via mobile enheter
Vakkert på toppen, lett fjelltur

Her har jeg vært en del ganger, og alle gangene inkludert denne er det lett å komme til toppen. Det... les mer

Anmeldt 7. juni 2020
86jonasberg
,
Lillestrøm, Norge
via mobile enheter
Les alle 24 anmeldelsene
  
Anmeldelser (24)
Filtrer anmeldelser
24 resultater
Vurdering fra reisende
18
5
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
5
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 24 anmeldelser
Anmeldt 7. juni 2020 via mobile enheter

Her har jeg vært en del ganger, og alle gangene inkludert denne er det lett å komme til toppen. Det tar ikke lang tid, passe bratt, men veldig vakkert på toppen med fantastisk utsikt!

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Vi er middels trent og brukte 1 time og 40 min med jevn fart uten pauser. Du går på steinunderlag hele veien så fjellstøvler gir god støtte i dette terrenget. I godt vær er utsikten på toppen formidabel, du skal kunne skimte 1/6 av fastlands Norge. Det er mulig å få kjøpt vaffel (dyrt) og annet på toppen, da vi var der stengte de ved fem tiden. Medbragt niste og godt med drikke anbefales å ta med. God tur

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, meretek_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Nye flotte hytter. Perfekt til 8-10 personer. Området byr på mange flotte naturopplevelser. Vi storkoste oss med tur til Gaustatoppen. Noen til fots og noen med gaustadbanen inni fjellet. Servicen og personalet var så bra som det kunne bli. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, Naturligesiw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Vi bodde på hytte (nr 91) bestilt gjennom Gaustadtoppen booking.
Hytten vi hadde var for inntil 10 personer.
Hytten lå sentralt i bakken og det var kort kjøretur til hvor Gaustadtoppen stien begynner.
Hytten var ren, delikat innredet med gode senger (sengetøy må leies eller medbringes) hytten var lun, romslig og delikat.
Velutstyrt kjøkken.
Vil gjerne tilbake hit!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 602birgittep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2017 via mobile enheter

Familien vår på 8 personer fra 14 til 74 år skulle oppleve en uforglemmelig fin helg på Gaustadblikk hyttegrend. Hytta lå i Hedderstun hyttegrend. Nydelige hytter ved foten av fjellmassivet. Utsikten fra hyttene var utrolig flott. Å våkne i senga med den utsikten er mektig og imponerende. Denne kolossen skulle vi nå toppen på neste dag! Hyttene er solide, praktiske og kjempekoselige. Flotte terrasser rundt hele hytta. Gode og behagelige senger og ingenting å sette fingeren på. Dette frister til en snarlig gjentagelse.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, adelheid1945
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser