Vi var en guttegjeng på 10 stk som hadde reservert bord. Vi hadde fått anbefaling av noen bekjente om at gatekjøkkenet var blitt oppgradert for 4 mill, (så bildene på tripadvisor lyver) junkfood i smoking tenkte vi. Da vi kom var det kun et ledig 6mannsbord. «Sjefen» som han kalte seg ba nabobordet flytte seg, mens dem spiste. Noe vi synes var ubehagelig. Maten var ikke lenger junk, men noe italiensk inspirert med opphav fra plasser i Italia vi aldri hadde hørt om. Men vi gledet oss til middag, og middagen var stor! Mye mat, dette måtte bli en høydare. Dessverre var maten tam og kjedelig, og fryktelig dyr. Men lokalet var blitt intimt og fint. Ølet var kaldt og gutta samla er bare hygge!
Anbefaler ikke plassen pga maten. Men en fin plass å ta et sosialt lag. Men mange andre plasser jeg/vi kommer til å prioritere. Synd! For Bamble trenger en ålreit spiseplass til.