Når du parkerer på torget i Langesund er det vanskelig å unngå å legge merke til Victoria. Vi var der en varm lørdag junikveld når folk begynte å røre på seg etter nedstengning på grunn av Covid 19. Stedet har uteservering og denne delen var stappfull av lystige og feststemte mennesker i relativ voksen alder. Vi ville prøve å få et bord inne men ble stående ved utgangen i påvente av hjelp og her ble vi faktisk stående en god stund før en hyggelig bartender fortalte oss at vi bare kunne gå inn hvis vi ville sitte inne. Det var helt greit siden de som satt ute nok hadde vært der en stund og hadde glemt hvilke regler som var gjeldende og var i tillegg i veldig godt, støyende humør. Inne var det god plass - bare ett bord var opptatt fra før. Vi ble møtt av hyggelig betjening, fikk velge bord selv og servicen var helt upåklagelig. Vi var to så vi bestilte fiskesuppe og blåskjell. Fiskesuppa var helt nydelig og blåskjellene var helt ok. Victoria er en gammel gård og det var veldig koselig der. Nå tror jeg nok at stedet kan bli litt støyende hvis restauranten er fylt opp, men med lite gjester var dette en flott kveld med god service og god mat. Victoria er absolutt verdt et besøk fordi det er et flott sted med ganske god mat. Det var litt "texas" ute når vi kom, men vi fikk uansett en fin kveld innendørs med god plass, lite gjester og god service