Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sjokkerende dårlig service”
Anmeldelse av Victoria Gjestgiveri

Victoria Gjestgiveri
Vurdert som nr. 3 av 8 Restauranter i Langesund
Prisklasse: USD 12 - USD 36
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Dette så ut som et kult sted, men skuffet i hvertfall oss veldig. En så uinteressert servitør har vi aldri opplevd.
Vi kom på kvelden for å spise middag, men oppdaget at dette var en lunsj-restaurant. Og burgeren hadde de ikke allikevel, da vi forsøkte å bestille. Vi sa da begge to til servitøren: Vi tar en øl. Og så fikk vi nettopp det, en øl på deling.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Gisle B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (104)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 104 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

I mangel på andre gode lunchrestauranter i Langesund er nok dette det beste. Koselig gjestgiveri med bra mat.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 439knuth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Effektiv og rask servering. Jeg bestilte liten posjon blåskjell; det var virkelig en liten posjon. Gode pommes frites, men blåskjellene var ganske tamme og sausen/kraften smakte bare salt. Resten av familien spiste hamburgere og smørbrød. Det var godt, og pluss for at barn kan bestille halv posjon til halv pris.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 226camillak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Forret: Carpaccio og Solkyst toast. Veldig bra begge deler. Fikk maten etter maks 7 minutter.
Middag: Entrecôte av kalv og Moules-frites. Tok noe lang tid før vi fikk maten, men den var veldig god. Mør entrecote og store porsjoner. Veldig fornøyd. Hyggelig servitører.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Mhessel90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Stedet har tatt seg merkbart opp fra sist vi var her. Nydelig mat, oppmerksomme kelnere. Spiste lysing (fangst fra havet) og entrecote av kalv, måltidet var så godt at den ene av oss bestilte seg forrett etter hovedretten, blåskjell dandert i liten fiskesuppe. Kjempefin kveld på ærverdige Victoria, ny favoritt i Langesund. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, elisabethht2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Victoria Gjestgiveri, så også på

 

Har du vært i Victoria Gjestgiveri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din