Vi har bestilt mat herfra flere ganger. Smakfull asiatisk mat. Retter for enhver smak. Kan anbefales.
13–17 av 18 anmeldelser
SOI5 lå tidligere i Porsgrunn men har nå flyttet til brygga i Langesund. Det var håndsprit ved inngangen, men ingen som påla oss å sprite hendene. Menyen ble levert ut i plast, usikker på om de var vasket før vi fikk dem. Vi var 4 stykker, 1 spiste sushi som fikk tipp topp tommel opp :) 2 spiste red curry som fikk masse skryt. 1 spiste kylling satay som var en forrett. Smakte nydelig.
Ingen ting å klage over når det gjaldt smak eller noe. Vi drakk husets rødvin og rosevin, alkoholfritt øl og vanlig fatøl og 2 dessert. Vi betalte 1450 kr for alt. 3 hovedretter, 1 forrett, 2 halvlitere med øl, 2 desserter, 2 glass vin og 1 flaske alkholfritt. Syns det var innafor. Husk å ta med jakke, det kan fort blåse litt kaldt der. Solen forsvinner tidlig der vi satt.
Soi, virker til å være sofistikert, men dette var turens største nedtur. Maten var seriøst overpriset og av lav kvalitet. De server en sushi som overhode ikke holder mål. Sashimi som var bare trist.
Så klarer de å "servere" kimchi på menyen, men det var så langt unna kimchi som det går an. Det var ikke i nærheten av koreansk kimchi, og de bør virkelig vurdere å ta vekk dette på menyen.
Vårrullene smakte olje og var langt fra det man forventer av vårruller.
Serveringen var det eneste lyspunktet.
Pris for 2 vårruller, en sashimi og 12 biter med tempuramaki kom på 895 kr. Dette er rett og slett helt grådig!
Litt dyr sushi sammenlignet med Oslo priser, men veldig godt og innovative maki. Rød curry var helt fantastisk. Beste curry jeg har smakt på lenge og gav gode minner til Thailand.
2x 25 biter koster mindre enn 45 biter av ukjent grunn. Litt minus for manglende drikke til barna uten kullsyre, men da fikk vi kjøpe kuli på kiosken.
Veldig god mat. Crispy og saftige vårruller. Kjempegod kylling curry. Rask og hyggelig service. Anbefales!