“Stengt”
Anmeldelse av Soi 5

Soi 5
Vurdert som nr. 7 av 12 Restauranter i Langesund
Anmeldt 15. august 2022 via mobile enheter

Dere bør oppdatere hjemmesiden deres på trip advicer,der står det at det er åpent hver dag fra 12.00,men da vi kom i dag hadde dere stengt,og ønsket oss velkommen tilbake neste sommer, dette er for svalt

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, toronado77

Anmeldt 2. august 2021

Bestilte sushi til forrett og red og gul curry til hovedrett. Sushi kom etter ca 10 min, veldig god. Ingen kom og hentet de tomme tallerknene eller spurte om vi ønsket mer å drikke. Da vi hadde sittet der i 45 min, og de ansatte hadde tittet på oss flere ganger og sett tomme glass og tallerkener, etterlyste vi maten. Da så servitøren på oss med spørsmålstegn og lurte på hva vi hadde bestilt. Hun gikk på kjøkkenet og spurte. Da kom han som hadde tatt imot bestillingen vår og sa at det ville ta ca 10 min. Skyldte på at de lagde mat for Wrightegaarden og beklaget for at vi ikke hadde fått beskjed om dette. Virkert for oss som at de hadde glemt bestillingen vår. Heller ikke så veldig oppmerksomme servitører når vi sitter der i 45 min uten å bli spurt om vi ønsker noe mer å drikke.

Maten, når den endelig kom, var veldig god. Leser at dette har skjedd med andre tidligere så håper dette bedrer seg når de ansatte får mer erfaring. Synd man sitter igjen med en dårlig erfaring til tross for god mat.

Dato for besøk: august 2021
Takk, christineoE1210YD
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Spiste en enkel rett da det var veldig varmt så hadde ikke særlig matlyst meget hyggelig sted og satt ute ved vannkanten hyggelig og hjelpsom betjening

Dato for besøk: juli 2021
Takk, toronado77
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Super mat, ingen rot i bestillingen, maten kom forholdsvis raskt. Full restaurant.

Både sushi, tempura og thairettene var gode på smak og godt utført.

Spesielt imponerende var at vi snakket med en ansatt kvelden før, mens de stengte og vasket restauranten, om booking, med antall, navn og klokkeslett helt korrekt gjengitt.

Meget fornøyd. 4/5 stjerner fordi 5 er forbehold de aller aller beste opplevelsene, hvor selv musikk, atmosfære og de siste detaljene er på plass.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, N9373BQrichardh
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Vi var to familier på tur til Langesund en helg. Fant tilfeldigvis SOI 5 nede ved vannet. Veldig god sushi. Hyggelig og kjapp betjening. God pris/verdi ratio.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, duckslate

Reisende som så på Soi 5, så også på

Har du vært i Soi 5? Del dine erfaringer!