Vi var skeptiske etter og lest flere negative omtaler på nettet, men den skepsisen ble borte etter kort tid :) Badeland var en supersuksess for barna, og det er veldig praktisk at man skifter på rommet og går direkte til badeland gjennom egen inngang. Rommene var helt nyoppussede og det var en egen køyeseng til barna. Kan være enig i enkelte kommentarer om at badeland kan trenge litt oppfriskning enkelte steder, men vi hadde det supert der og barna nøt hver time. Sklier, bølgebasseng og utebasseng var populært.
Etter badeland var det ansiktsmaling, hoppeslott i konferanserommet, kino i det andre konferanserommet, barnedisco, trylleshow, iskrem i barnas egen innsjekkingskranke. Barna hadde det helt utrolig bra.
Vi voksne var også veldig fornøyde. Maten var god. Vi hadde buffet for hele familien med masse å velge mellom for både voksne og barn (egen barnebuffet). Kjøttet var mørt tilbehøret godt :) Frokost dagen etter var også nydelig med masse å velge mellom og omelett som ble tilberedt mens man venter.
De ansatte var veldig serviceinnstilt og hjalp til med en gang det var noe. Vi var tre barnefamilier som reiste sammen, og alle var enige om at dette er et sted vi gjerne kommer tilbake til senere.