Ida J
Dato for oppholdet: april 2013
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Caroline_admin, General ManagerQuality Hotel Skjærgården, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. apr. 2013
Svar til "Herlig besøk",
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Jeg er glad for at dere hadde et hyggelig opphold. Jeg er enig i, og klar over, at hotellet er noe slitt her og der. Da kan jeg glede deg og andre med at vi har fått godkjent store midler til oppussing! Dette er fantastisk for oss og for gjestene våre. Så, prosessen er startet, og den skal være klar 1. september d.å. Da setter vi igang til høsten, og videre i 2014. Vi gleder oss veldig!!

Jeg håper dere vil glede dere over det som vil skje fremover.

1.7 km fra Quality Hotel Skjærgården
22.6 km fra Quality Hotel Skjærgården
Kjæledyr tillatt
Se flere hoteller i Langesund
Anmeldt 7. april 2013

Vi hadd en natt her i påsken. Vi er en familie med to voksne og et barn.
Trivelig resepsjon med peis. Vi ble sjekket inn av en hyggelig resepsjonist, og vår sønn fikk en velkomstpose som blandt annet inneholdt en gratis is-kupong.
Rommet hadde en ganske grei størrelse med tanke på hva vi har sett på en del nyere Choice hoteller. Ekstrasengen var ikke slått ut, men sto klar inne på rommet. Rommet var også rent og pent. Savnet litt balkong på rommet, da det var en flott utsikt mot sjøen.
Vi prøvde ut badelandet som har gratis inngang for hotellets gjester. Vi hadde rom i tredje etasje, og derfra var det en dør rett inn i badelandet.
Badelandet hadde en lang rutsjebane og en kort. Et par boblebad, og bølgebasseng. Vi likte spesiellt utendørsbassenget som holdt samme temperatur som bassengene inne.
Desverre var ikke utemøbler på terassene kommet på plass enda på grunn av snø, men tror det kan være supert å tilbringe sommerdager på terassene med utsikt mot sjøen!
På kvelden spiste vi pizza i baren. De har en helt grei barmeny, om man ikke er klar for hotellets restaurant.
Siden det var skoleferie, var det barnedisco i kjelleren på kvelden. Var veldig greit å kunne sende unger ned på disco, mens vi voksne kunne bli sittende oppe i baren.
Når det gjelder frokosten, var det en grei buffet, og nok plass, selv om hotellet var ganske fullt. Det var en egen kokk som sto i restauranten og lagde omelett, veldig godt!
Eneste jeg har å utsette på frokosten, er at man må plukke bacon fra speileggene dersom man ønsker det, og det er ikke bønner.

Totalt sett er vi så fornøyde at vi vurderer noen dager her til sommeren også!

Romtips: Dersom man vil kunne gå fra rommet og til badeland, anbefales det å be om rom i tredje etasje.
Takk, Pål A
Caroline_admin, General Manager på Quality Hotel Skjærgården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. april 2013

Kjære Pål A.
Tusen takk for besøket og for en veldig fin tilbakemelding. Jeg er glad du og din familie hadde det fint hos oss i påsken. Vi har gjort masse for å få til et godt produkt for barna, og jeg tror vi har kommet et godt stykke på vei. Og så er det mye vi kan bli bedre på, og du har gitt meg noen tips om det her som jeg skal ta med meg videre.

Ha en fin vår, og så er dere hjertelig velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 4. april 2013 via mobile enheter

Var her 2 dager i påsken og hotellet og badeland er et paradis for barna. God mat både i restaurant og i bar. Fantastisk personale som gjør alt for at voksen og barn skal trives. Anbefaler gjerne videre. Rommene er rene og i delikate farger. Eldre bad, men gullende rent. Det finnes rom med og uten sjøutsikt og rom med smarte køyeløsninger for barn / tenåringer. Deilig uteområdet ved bassenget. Pent og rent. Takk for et flott opphold.

2  Takk, Snevjar
Caroline_admin, General Manager på Quality Hotel Skjærgården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. april 2013

Kjære SNEDrammen,
Tusen takk for besøket og for en veldig hyggelig tilbakemelding! Det er ekstra mye som skjer i påsken, og i ferier, og da er det moro at det faller i smak.

Dere er hjertelig velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 29. mars 2013

Vi er virkelig skuffet. Hadde gledet oss veldig til å ta med datteren vår på 10 mnd for å bade og kose oss. Buffeten var ikke bra, dyr og dårlug mat.fikk bordsetting til Kl 20, lite mat igjen og alt så "bomba" ut! Spurte om en brus til, den kom aldri. Måtte forlate restauranten da det aldri kom noen da vi skulle gjøre opp for oss. Da kom de derimot løpende. Kjeft fikk vi også! Gikk til baren for å kjøpe en brus, kun en ansatt. Tre/fire i kø. Gadd ikke vente. Ikke solgte de noe annet enn fanta i resepsjonen heller. Badeland ok. Hyggelige resepsjonister. Vært her før og vært fornøyd, men kommer ikke tilbake etter denn gangen..Veldig synd

Takk, aneren
Caroline_admin, General Manager på Quality Hotel Skjærgården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. april 2013

Kjære aneren,
Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive til oss. Jeg er veldig lei for at du hadde et så dårlig opphold hos oss som du beskriver. Jeg kan ikke annet enn å beklage så mye, og jeg syns det er synd å høre at du ikke kommer tilbake. Vi jobber hele tiden for å forbedre oss, og dette er jo selvfølgelig noe vi deler i ledergruppen. Vi ønsker at alle skal trives, og å oppleve at dere får god service når dere er gjester hos oss.

Vennlig hilsen
Caroline Laurhammer

Anmeldt 20. mars 2013 via mobile enheter

Vi kommer gjerne igjen hvert år for å samle familien til hyggelig samvær. Stedet har et flott badeland hvor en kan svømme ut gjennom hull i veggen slik at en kan bade både inne og under åpen himmel.
Betjeningen er hyggelig og hjelpsomme og gjør det de kan for at vi får et trivelig opphold.
I tillegg er byen Langesund attraktiv når det er sommer.

Dato for oppholdet: august 2012
1  Takk, rollundb
Caroline_admin, General Manager på Quality Hotel Skjærgården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. april 2013

Kjære rollundb,
Tusen takk for en flott tilbakemelding! Det setter vi stor pris på. Påsken i år har gått over all forventning, og vi er stolte av produktet vårt Barnas Hotell. Glad det faller i smak! Nå blir neste store periode sommeren :) da kommer dyrene også.
Ha en deilig vår, og hjertelig velkommen tilbake!
Hilsen Caroline Laurhammer

Anmeldt 6. januar 2013

Tok med meg familien (2 voksen 3 barn 7, 10, 12) på en helgetur hit første helg i januar. Oppholdet sto helt til forventingene, badeparken falt veldig i smak for både store og små. Pizza´n kan virkelig anbefales. Buffemiddag helt OK, men svaner veldig bacon til frokosten.

Romtips: Hadde familierom i 4. etg ut mot fjorden, stille og rolig
Dato for oppholdet: januar 2013
1  Takk, besserud
Caroline_admin, General Manager på Quality Hotel Skjærgården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2013

Kjære besserud,
Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding på deres opphold på Skjærgården. Det setter vi stor pris på!
Jeg håper vi får muligheten til å ønske dere velkommen tilbake!!
Vi ønsker deg og familien et GODT 2013!

Vennlig hilsen
Caroline Laurhammer