Vi hadde blandede opplevelser med dette hotellet ifjor. Så vi reiste på et nytt besøk i år. Det er alltid spennende å se om det har skjedd noen forandringer til det bedre 😉 Og det må jeg si at vi hadde et strålende opphold denne gangen 🥰 Innsjekking gikk knirkefritt med vennlig personalet. Rommet var rent og pent med utsikt over havet. Været var strålende, så vi gikk og badet i sjøen. Nydelig og rent badeområde rett på nedsiden av hotellet. Det er kort tur til Langesund, så vi gikk og spiste på Viktoria restaurant der, nydelig mat 😋 Tilbake på hotellet fikk vi god natt søvn i gode senger.
Frokosten var enkel, men med alt du trenger. Det er forståelig at tilbudet var begrenset grunnet Coronarestriksjoner.
Været skiftet til overskyet, så vi gikk i badeparken og koste oss der. Rent og pent. Kjempefin spaavdeling. Dessverre var mye stengt, sikkert på grunn av Corona 😔
Utsjekking gikk bra.
Jeg må også berømme dette hotellet for at de tar ansvar for deres gjester og gjør så godt de kan for at gjestene føler seg velkommen. Vennlige og imøtekommende 😍 Det er klart at hotellet er litt slitt, men hvis du ikke fokuserer på det, får du deg en flott opplevelse.
Vi kommer tilbake 🥰🥰