Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Priceline
USD 165
Vis tilbud
Travelocity
Booking.com
ZenHotels.comUSD 179
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (654)
Filtrer anmeldelser
654 resultater
Vurdering fra reisende
161
208
169
83
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
161
208
169
83
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5661 av 654 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020

Etter en tur i badeland med barna hadde vi bestilt bord i hotellets restaurant. Klagde på maten hvorpå restaurant sjefen kom til bordet å begynte å diskutere med meg foran familien min og en full retaurant. Kom etter 2 minutter ut med en ny rett som var like dårlig. Fryktelig opplevelse i noe som skulle være noen fine dager med familien. Sendte inn klage til hotellet men denne ble aldri besvart selv etter purringer.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 195_ysteinn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi har hatt et hyggelig besøk herBlir godt tatt imot når vi kommerHyggelig betjening over alt.Koselige ungdommer som tar imot oss til frokost.Litt kø kan det bli i disse korona tider,men det vi ta med.Resepsjonen er helt suveren på service og det samme er restaurant og barVi kommer igjen

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, magnin2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet vi kom til har sett bedre dager på utsiden. Inne derimot var det en flott atmosfære og flinke og hyggelige folk. Meget bra frokost og et godt middagstilbud gjorde også oppholdet bedre. Rommet var lite avansert, og manglet både kjøleskap og minibar. På den andre siden var senga meget god og badet veldig fint og romslig. Flott med mulighet for badeland (koster ekstra) og treningssenter og ellers flere gode aktitivtetstilbud. Veldig fint uteområde på hotellet med brygge og badeplass.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, orjanmaao15
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her i to netter. Familie på fire, jente 10 år og gutt 15 år. Vi valgte dette hotellet for å være en plass når det regnet. ( vi var på campingtur med telt egentlig). Det er et flott badeanlegg / badeland som hører til hotellet. En må betale en liten sum ekstra for å få fri tilgang til Baseng området men det er verdt det. Her er det flere boblebad, inne og utendørs basseng og vannsklier. Temperaturen i vannet er bra ( 31 grader). Når en bor på hotellet får en låne håndkleet når en skal i bade anlegget. Hotellet hadde god frokost og god størrelse på rommene. Betjeningen var hyggelige, imøtekommende og service innstilte. Det var et flott og stort lekerom for mindre barn og en liten spillehall med diverse spill. Det er også dyr som barna kan være med å mate. Området rundt hotellet var flott med diverse sitteplasser og små turstier. Vi benyttet ikke disse da det regnet hele tiden vi var der. Sengene var ikke av de beste hotellsengene, men helt greie. Renholdet var bra. Vi kommer gjerne igjen, særlig på grunn av badeanlegget.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, SKaroliussen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Etter å ha lest flere dårligere anmeldelser, var vi litt spendte på Quality hotel Skjærgården som vi kom til. Opplevelsen ble desto gledelig positiv, og jeg undrer om vi har vært på samme hotell som de som har vært negative.
Hotellet har nok sett bedre dager utvendig, men inne ble vi møtt av en flott resepsjon/foajè med smilende og vennlige ansatte. Barna kunne glede seg over aktiviteter gjennom hele dagen, og et badeland som vi knapt fikk barna ut fra. Ute var det god stemning med musikk og strandbar, solsenger og cafèbord med nydelig utsikt over fjord og brygge.
Det er riktig at vi måtte vente litt på maten, men barna fikk sin mat umiddelbart, og ettersom vi hadde hele dagen, var det ikke til stort bryderi å vente litt. Bestill maten 20 min før du MÅ ha mat, så går det helt fint. Og, pass deg for måkene ute, for de MÅ ha maten sin umiddelbart.
Hotellet reklamerer med at de er Barnas hotell, og det er riktig. Jentene (6 og 7 år) sa høyt og tydelig at de elsket plassen. Skulle jeg reist på kjærestetur, ville jeg kanskje lagt middagen til en av de koselige resturantene i Langesund, en gåtur unna -ja, fordi at det er barn og liv på hotellet :) Takk for oss!
/Hilde m. fam.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 248hildeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser