Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 167
PricelineUSD 167
Hotels.comUSD 167
eDreamsUSD 167
CheapTicketsUSD 167
ZenHotels.comUSD 179
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (654)
Filtrer anmeldelser
654 resultater
Vurdering fra reisende
161
208
169
83
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
161
208
169
83
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5459 av 654 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Selve hotellet er helt greit, men begynner å bli litt slitt. Badelandet er også ok, veldig fint ute(hvis været tillater det i badelandet med solsenger og strandbar)
Bra med aktiviteter også utenom badeland på selve hotellet.
Frokosten var bra, men middagen var en skuffelse, burgeren var veldig tørr og virket som den kanskje var varmet opp, og det samme var pommes frites'en.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 713Jan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Ble positivt overrasket over stedet. Flott badeanlegg, varmt vann inne og ute. Herlig poolterrasse med poolbar, utsikt utsikt over hav, båthavn og basseng. Fikk sydenstemning i finværet. Også fint å bade fra bryggen i havet. Hotellet er godt tilrettelagt for familier med organiserte barneaktiviteter, lekeplass, dyr, volleyball mm. Stor og fin lobby. Spiste middag i Langesund. God frokost på hotellet og romslige rom. Kommer tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MadeleneS8
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Etter en tur i badeland med barna hadde vi bestilt bord i hotellets restaurant. Klagde på maten hvorpå restaurant sjefen kom til bordet å begynte å diskutere med meg foran familien min og en full retaurant. Kom etter 2 minutter ut med en ny rett som var like dårlig. Fryktelig opplevelse i noe som skulle være noen fine dager med familien. Sendte inn klage til hotellet men denne ble aldri besvart selv etter purringer.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 195_ysteinn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi har hatt et hyggelig besøk herBlir godt tatt imot når vi kommerHyggelig betjening over alt.Koselige ungdommer som tar imot oss til frokost.Litt kø kan det bli i disse korona tider,men det vi ta med.Resepsjonen er helt suveren på service og det samme er restaurant og barVi kommer igjen

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, magnin2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet vi kom til har sett bedre dager på utsiden. Inne derimot var det en flott atmosfære og flinke og hyggelige folk. Meget bra frokost og et godt middagstilbud gjorde også oppholdet bedre. Rommet var lite avansert, og manglet både kjøleskap og minibar. På den andre siden var senga meget god og badet veldig fint og romslig. Flott med mulighet for badeland (koster ekstra) og treningssenter og ellers flere gode aktitivtetstilbud. Veldig fint uteområde på hotellet med brygge og badeplass.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, orjanmaao15
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser