Kjersti E
Oslo, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 21. sep. 2020
Dato for oppholdet: september 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1.7 km fra Quality Hotel Skjærgården
    17.0 km fra Quality Hotel Skjærgården
    15.3 km fra Quality Hotel Skjærgården
    Se flere hoteller i Langesund
    Anmeldt 14. september 2020

Dette hotellet ligger fint til ved sjøen, flott badeland for unger og voksne , med spa fasiliteter,rutsjebaner og boble bad . Rommene og hotellet var noe slitt, men hyggelig betjening og god mat, var dette en god opplevelse ,

Dato for oppholdet: september 2020
    Takk, Thor K
    Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Barn og voksne koser seg med alt på en plass. Hotellet renoveres trinnvis, vi fikk romslige rom med ok standard. Med 3 overnattinger fikk vi testet restauranten grundig, liten og velsmakende meny med litt for en hver smak. Pluss for å få henvist klargjort frokost bord til hele reisefølge. Restaurant som er dimensjonert for nok gjester. Vi kommer gjere igjen

Takk, GrandTour724272
    Mari Hegnastykket, Gjestetjenester/resepsjon på Quality Hotel Skjærgården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. april 2021

Kjære GrandTour724272,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på!

Ønsker deg en flott dag og velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
    Mari, resepsjonssjef

Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

En fantastisk beliggenhet og flott utsikt fra restauranten. 1 etg er pusset opp og veldig innbydende og stilig. Rommene og gangene er slitt, spesielt badet på rommet vårt var lite innbydende. Hyggelig betjening og et godt system i forhold til coved-19. Alle ansatte brukte munnbind og vi skrev oss opp på tidspunkt for frokost og middag. Frokosten var veldig bra, middagen så som så. Vi var ikke heldige med indrefileten, begge skulle være medium. En var godt stekt og den andre var seig og uspiselig. Vi klagde og slapp og betale for den ene. Badeparken var helt topp og hotellet passer godt for barnefamilier. Det var underholdning og aktiviteter for barn store deler av lørdagen.

Takk, karenmarieh
    Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Hotellet var ok, men restauranten var kjempe dårlig. Bestilte indrefilet med grønnsaker og sprøstekte poteter i rødvinssaus. Biffen var ok , men resten var grusomt. Smakte som om det var en boks hermetiserte tomater med noe graps av grønnsaker. Tror ikke det var noe kokk som lagde dette. Kjøtt i tomatsaus, rødvinssausen så vi ikke noe til

1  Takk, Bergit G
    Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Hotellets bilder gjenspeiler ikke rommene. Vi hadde en supporior rom som ikke kunne justere temperaturen på rommet. Gangene har nedslitte tepper. Det virker som man ikke har pusset opp på lenge. Vi dro en dag før planlagt pga dette. Det positive med hotellet er de ansatte, hyggelig og imøtekommende. Hit kommer vi ikke igjen

2  Takk, davidtX6191UD