Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 175
Vis tilbud
TripadvisorUSD 175
Booking.com
Hotels.com
Orbitz.com
Priceline
eDreams
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (674)
Filtrer anmeldelser
674 resultater
Vurdering fra reisende
163
212
171
92
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
163
212
171
92
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 674 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Hadde bestilt og fått bekreftet superior rom , ved innsjekk fikk jeg beskjed om at romtype ikke var tilgjengelig , hadde også bedt om sjøutsikt og bestilt i god tid .
Ble tildelt familierom på baksiden altså med solstek hele ettermiddag og kveld mot rommet .
Det var rundt 30grader på rommet ved innsjekk og kl 21 om kvelden , selv med åpne vinduer og vifte på rommet .
Dette er ikke holdbart for komfort og langt utenfor behagelig temperatur .
Styr unna dette hotellet om dere kan , det er egentlig en bade resort for barnefamilier , for info så var det ikke tilgang til å bade inkludert i prisen på over 2100,-

Romtips: Unngå å bli tildelt rom mot bakside parkering , bestill rom mot sjøen .
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, SveinOtto
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021

Lang tid (45 min) på innsjekk og utsjekk. Slitent hotell til høy pris. Tilsvarer ikke forventningene. Dårlig eller ingen ventilasjon på rommet. For tett med folk i restauranten mht smittevern. Veldig dyr middagsbuffet (kr 425 per pers)

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Chrissy-M1968
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Smekk fullt i badelandet, en meters grensen er det bare å glemme.
Middagsbuffet med pris på 425,- for alle over 13 år. Høye stettglass i restauranten, er litt overkill når det nesten bare er barnefamilier her.

0,33 liters ølboks koster i badelandet 70,-

Rommene er slitt.

Hyggelig personale, men styr unna i juli.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, asbj_rnl928
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021

Badeparken er bra. Alt annet var skuffende. Hotellet utnytter et godt badeland for å komme unna med dårlig kvalitet på alt annet. Dyrt sammenlignet med det du får; både maten og rommet.

Dårlig sengetøy, puter osv. Overmadrassene skled av sengene hele natten. Fikk et rom knyttet til bassenget som de visste var ekstremt varmt uten klimakontroll og uten tilstrekkelig lufting.
Drar aldri tilbake.

Hvis du vil til badelandet, bo et annet sted og dra ditt på dagsbesøk.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, jacquelinedV5968BI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021

Slitent hotell og badepark. Null ventilasjon på glodvarme rom og ikke mulighet til å åpne vinduene skikkelig. Vi endte med å sove med døra åpen mot gangen. Barna slet også i varmen. Ingen god natt. Badeparken koster selvom man bor på hotellet.
Restauranten var fin og relativt nyoppusset, og det var god mat. Barna likte Lollo og Bernie.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, maripB9601TW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser