Vi var to voksne på ferie. Kom over hotellet som et prismessig bra alternativ sammenlignet med andre alternativer i nærheten. Mulig vi ikke leste så nøye, men vi var ikke helt klar over at dette først og fremst var et "barnas hotell". Da vi kom inn i resepsjonen spilte de Lollo&Bernie-musikk på full styrke. Vi ble møtt av en veldig hyggelig dame som sjekket oss inn. Resepsjons og restaurant-området var utrolig fint og virket relativt nytt. Vi fikk rom i første etasje, og det var en stor forskjell på standard fra resepsjon til vårt rom. Rommet var rent og ryddig, men mye tydet på at det ikke var brukt på en stund ettersom det luktet ganske dårlig på badet. Dette ble borte rett etter bruk, men kom raskt tilbake. Frokosten på hotellet hadde stort utvalg og var veldig bra. Det sto håndsprit mange stedet i lokalet, men med mye folk var det vanskelig å holde avstand, og etter det vi kunne se brukte de aller færreste håndsprit. Vi vurderte å spise i bufféen til middag, men med en pris på 495-, (mener vi det var) per person, valgte vi å kjøre til Langesund for å spise middag. Langesund er et lite, men supersjarmerende sted. Vi kjøpte med oss takeaway fra en lokal restaurant og spiste på brygga. Deretter kjøpte vi is i kiosken på brygga. Kan anbefales. Anbefaler hotellet for barnefamilier i feriesesong.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Svømmebasseng